Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih icin 2 aydir bekledigimizi dusunen yoktur herhalde.

Salih belki Dortmund'un kadro planlamasının şekillenmesini, kendi rolünü görebilmek için beklemiştir

ilk günden beri listededir çünkü yerli muhabbetinden dolayı,

salih gelir, 8 numara da alınır

sergio-midtsjö falan birileri illa ki gider

Şuan ki kadroya en uygun isim Salih Dortmundan geliyor yaşı 25 yerli statüsünde inşallah olur.

Keremle falan Avrupa'da hicbirsey yapamazsın hocanın Avrupa maçlarında keremden vazgeçmesi lazım kereme verdiği şansı yunusa Verse şimdi uçuyordu aynı şekilde Abdülkerim Nelson da aynı şekilde ortasahayi söylemiyorum zaten oraya adam alınacak alınca bakarız o bölgeye ama zaha orta saha ve stoper net şekilde bağırıyor takim
Yunus'a şans verildi yeterince. O zaman da Barış çıkıp katkı verince Yunus'a verilen şans Barış'a verilse deniyordu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih Özcan istatistikler;
1692868728579.webp

1692868738459.webp

1692868766133.webp

Salih belki Dortmund'un kadro planlamasının şekillenmesini, kendi rolünü görebilmek için beklemiştir

ilk günden beri listededir çünkü yerli muhabbetinden dolayı,

salih gelir, 8 numara da alınır

sergio-midtsjö falan birileri illa ki gider
2 orta saha gelecegine pek ihtimal vermiyorum o yuzden gelecek olan orta sahanin yabanci olacagi kesin gibi geliyor bana.

2 orta saha gelecegine pek ihtimal vermiyorum o yuzden gelecek olan orta sahanin yabanci olacagi kesin gibi geliyor bana.

valla abi berkan'ın satışı gündeme gelirse hiç şaşırmam mesela geçen ay teklif var falan deniyordu, bir bakmışız gitmiş italya'ya

o tarz beklenmedik bi ayrılık yaşanabilir bence son birkaç günde, midtsjö'de gidecek bence, oliveira'ya teklif gelmez malesef

salih'i alırsak alın size orta saha transferi demezler, o kadar aptal değil yönetim

Samiyen ve terimsports iki orta saha geleceğinden falan bahsediyolardı bir onlarda gördüm zaten o yüzden doğru olma ihtimali yüksek bir yerli bir yabancı düşünülüyo olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt