Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapay zeka olduğundan bayağı pahalı bir teknoloji de, bana da rakam biraz abartı geldi.

Hollanda mı neydi kale içine 4 kamera koyup derinlik hesaplayıp karar verecek bir sisteme geçmişti ucuz olsun diye.
10 milyon tüm stadyumlara ekstra yüksek teknolojili kameralar koyulması falan dahil fiyatıdır belki. Bu vesileyle maç çekimi için kameralar da son teknoloji ile değişir umarım.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih ozcan nerden cikti yerliye abanmak zorunda birakan bu faşist kuralin allah belasini versin ama kaldirin su kurali ne aptal insanlarsiniz ya hicbir mantiga akla izana uymayan su garabetten kurtulalim artik sitkim siydirli hesapta oyuncularimizi oynatmak hazirlamak icin oldugunu soylenen kuralda takimlar gidiyor yerlinin de hazirini gurbrtcinisi ederinden daha fazla paraya almak zorunda kaliyor bunu hakkaten gormuyormu bu kurali getirenler sulalenize kufur mu edelim biktim ya

Bu Kerem Demirbay’da Leverkuzen’de muhteşem top oynardı. Buraya geldi futbolu unutmuş gibi oynuyor.

Bayern scoutlari dün boey'i izlemeye gelmiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Şu 8 numara ve Ramos işini çözmek lazım özellikle Ramos bence Avrupa maçlarında çok önemli dün gördük ki nelson baskıda aksıyor biraz

Zorluk derecesi yüksek maçlarda ileride icardi-zaha-ziyech oynar diye tahmin ediyorum fazlası risk olabilir.

Kerem’i ben çok beğenirdim iyi futbolcu biran önce o da toparlanır inşallah(Demirbay)

Al Hilal ve Al Ahli, Marco Veratti için PSG'ye 45 milyon Euro teklif etti. PSG, İtalyan futbolcu için 80 milyon Euro talep etti. (La Gazzetta Dello Sport)

Üstüne basarak söylüyorum Okan hocayı aforoz etmekten vazgeçin kardeşim kaç sezondur şampiyon olamayan takımı ilk sezonda şampiyon yaptı her geleni başarısız diye direk yollarsak istikrar olmaz 2 seneye gene sürünürüz bırakın adamı işini yapsın ilk sezonda şampiyon yaptıysa bu adamın en azından 1 sezon kredisi olması lazım çok iyi oynatan tudoruda gördük efsanemiz olan Fatih hocamın son sezonlarınıda gördük bu işin olayı istikrar bombol teknik taktik bilmeyen adam mı şampiyon oldu geçen sene derbilerin hepsinde ezdi geçti bu adam uçan kaçan tudorlu takımda derbilerde havlu attık hep biz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt