Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tete çok kısa oynamasına rağmen beni acayip ümitlendirdi. En önemlisi topla çok rahat gözüktü.

Çünkü bizim kanat oyuncularımız pek topla ilişkileri rahat olan oyuncular değil. Riskli top süren cinsten hepsi ama Tete rahat ve ayağından açmadan bunu başarıyor.

O girene kadar ön tarafta top tutamıyorduk Yunus'a, Kerem'e atılan her top rakibe geçiyordu. O girdikten sonra topu alıp dönmesi ve takımın ileri çıkması için zaman kazandırması bize galibiyeti getirdi. Elbette aslan payı İcardi'nin ama hazırlanış vs. Tete büyük iş yaptı orada. Neyse 2-3 90 dakikasını izleyelim de daha detaylı yazarız.
Forumda yokmus gibi davraniliyodu Ama suan takimdaki piyasasi en yuksek futbolcu kendisi, Zaniolo dan Zahadan faydali olacak

Yunus 10m 🤝
Nelsson 20m 🤝

Ramos ✍️
Verratti ✍️

Günay
Boey - Ramos - Abdül - Kazım
Torreira - Verratti
Tete - Ziyech - Zaha
Icardi

:dans:
Abi Verratti nasıl olacak dün sağlam kuruluşların haberlerine baktım 45 teklif araplar Psg 80 istiyor falan diyorlar. İstedikleri fiyatın nerdeyse 10 da birine satarlar mı bize adamı?

Maaş olayına girmiyorum bile

Berkan baskılını oyunda iyi işler çıkarıyor ama iş lale gibi dolanma oyununa gelince acı acı zortlıyor.
Baskıya çok iyi katılıyor, kazım,kerem,torreira bunlar orta sahada yaklaşan adamın üzerine kabus gibi çöküyorlar topu söküp alabiliyoruz.
Sistemden torreira çıktığı anda bu kadar zortlamamamız lazım. Torreira yoksa bence bekte net kazımcan oynamalı.
Berkan ortayı mı kapatayım beki mi kuşkusuna düştüğünde deli dana gibi ortalıkta koşuşuyor.
Evet önde basinca işe yarıyor. Geride bekleme oyunununda ne yazikki sifir

Dun bunla ilgili soru sordum kimse cevap vermedi. Biz şimdi yunus ve hamza giderse 22 kişi mi kayit ettirebiliyoruz
Hocam şöyle, 2002 ve sonrasında doğan altyapı oyuncularımızı B listesine yazabiliyoruz. Emin Bayram da buna dâhil. Yani efektif olarak Yunus Akgün gidince 21 oyuncu bildireceğiz A listesine. Listeyi doldurmak için dört tane B listesinden oyuncuyu A listesine yazacağız ve kâğıt üstünde 25 gözükecek ancak gerçekte 21 kaydetmekten fark olmayacak.

2 tane orta saha alın sokarım Taliscasina. Son günü beklersen bize kazık fiyata satarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt