- 23 Temmuz 2011
- 75.509
- 51.040
- 4.693
Darülaceze miyiz olm biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfernews hesabı var Twitter’da, o bir saat önce girmiş görüşmelerin ilerlediğini. Bu senenin en sağlam kaynaklarından. Dün de galiba Beşiktaş yöneticisi talisca-Galatasaray haberlerine yönelik açıklamalarda bulunmuş. bizim tarafımızdan istendiği net belli.tAlisca ile ilgili kaynak var mı ? ayrıca 8 almadan ne taliscası saçma olur bu hamle
Bunu yillardir soyluyorum .Forumda ciddi derecede Gurbetci ve yerli irkciligi varFutbolcunun yerlisi yabancisi diye bir ayrim yapmak asıl yanlış olan iyi oyuncuysa nereli oldugunun ònemi yok.
Salih özcan iyi futbolcu türk diye karsi cikan dalkavuklar varsa türkiye ligini de izlemez olur biter.
Seni evire çevire döverim. Ziyech aldın yaMertensi severim ama .Dun o pozisyonda talisca olsaydi goldu mac bitmisti.Bir Arjantinli Bir Brezilyali gozumuzun pasini silebilir.icardi siliyor zaten Gelsin Taliscada silsin
Emini A listeye yazarlar 22 oluyor iste. Dedigin gibi 3 tane de alt yapidan adam. Saçmalık aslındaHocam şöyle, 2002 ve sonrasında doğan altyapı oyuncularımızı B listesine yazabiliyoruz. Emin Bayram da buna dâhil. Yani efektif olarak Yunus Akgün gidince 21 oyuncu bildireceğiz A listesine. Listeyi doldurmak için dört tane B listesinden oyuncuyu A listesine yazacağız ve kâğıt üstünde 25 gözükecek ancak gerçekte 21 kaydetmekten fark olmayacak.
Namümkün. Ramos cephesine geçmek inandığım bütün değerlere ihanet etmem demektir.değerli 1 ahbabımdın knk. seni kaybetmek istemeyiz
adam kazandı açıklaması geldiği zaman dün bahsettiğin şeyi yapma bence, safları sıklaştıralım
Sag kanatmis oSeni evire çevire döverim. Ziyech aldın ya
Talisca malişka yok almayız onu haberlere inanıyor musunuz ciddenI*neligine Talisca'ya evet oyu verdim ama alirsak Ziyech mi yedek kalacak Tete mi? Bu sene cok degisik transfer stratejisi var
Namümkün. Ramos cephesine geçmek inandığım bütün değerlere ihanet etmem demektir.
Sarta bagli opsiyon sanirim 20-25 maca ciktigi an zorunlu oluyormus.Angelino nun satın alma opsiyonu zorunlu mu?
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tüm kulvalarda 15 maç süre alması yetiyor diye hatırlıyorum.Sarta bagli opsiyon sanirim 20-25 maca ciktigi an zorunlu oluyormus.