Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tAlisca ile ilgili kaynak var mı ? ayrıca 8 almadan ne taliscası saçma olur bu hamle
Transfernews hesabı var Twitter’da, o bir saat önce girmiş görüşmelerin ilerlediğini. Bu senenin en sağlam kaynaklarından. Dün de galiba Beşiktaş yöneticisi talisca-Galatasaray haberlerine yönelik açıklamalarda bulunmuş. bizim tarafımızdan istendiği net belli.

Galiba; yabancı 8 / Salih Özcan / stoper / talisca şeklinde dört hedefimiz var.

İhtiyacımız Talisca mı merkez os mı allah aşkına yav

Futbolcunun yerlisi yabancisi diye bir ayrim yapmak asıl yanlış olan iyi oyuncuysa nereli oldugunun ònemi yok.

Salih özcan iyi futbolcu türk diye karsi cikan dalkavuklar varsa türkiye ligini de izlemez olur biter.
Bunu yillardir soyluyorum .Forumda ciddi derecede Gurbetci ve yerli irkciligi var

Hocam şöyle, 2002 ve sonrasında doğan altyapı oyuncularımızı B listesine yazabiliyoruz. Emin Bayram da buna dâhil. Yani efektif olarak Yunus Akgün gidince 21 oyuncu bildireceğiz A listesine. Listeyi doldurmak için dört tane B listesinden oyuncuyu A listesine yazacağız ve kâğıt üstünde 25 gözükecek ancak gerçekte 21 kaydetmekten fark olmayacak.
Emini A listeye yazarlar 22 oluyor iste. Dedigin gibi 3 tane de alt yapidan adam. Saçmalık aslında

I*neligine Talisca'ya evet oyu verdim ama alirsak Ziyech mi yedek kalacak Tete mi? Bu sene cok degisik transfer stratejisi var

değerli 1 ahbabımdın knk. seni kaybetmek istemeyiz

adam kazandı açıklaması geldiği zaman dün bahsettiğin şeyi yapma bence, safları sıklaştıralım
Namümkün. Ramos cephesine geçmek inandığım bütün değerlere ihanet etmem demektir.

ben talisca olayına inanmıyorum saçma sapan bir hamle olur.Dünkü maç göstermiştir ki bize torreira gibi savaşçı biri yani torreira vol 2 lazım.Hücum hattımız tete hakim ve zaha tam olunca ve ilerde Aslan İcardimiz oldukça tamdır.Fizikli takımlarla kafa kafaya oynamak için orta sahamız güçlü olmalı.

tete de iyi gözüktü

forvet arkası 3lüde oynatmak için

tete-kerem-ziyech-zaha-mertens-barış var. (halili bakambuyu falan saymıyorum bile)

ilk 4 isimden oynamayan arıza çıkarır hatta, hala talisca isteniyor inanılmaz

b123556c971b36e960868d19f660edd6cat-and-men-salute-military-style-meme-respect.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt