Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Boey - Ramos - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Salih Özcan
Tete/Ziyech - Kerem A - Zaha
Icardi

Akturkoglu 10 oynayamaz, hem top saklamayı bilmiyor, hem kısa pası kötü, hem de aşırı top kaybediyor. Zaten Salih, kerem oynamasın diye alınıyor.

Bu transfer dönemi şunu gördüm erken transfer yapmanın zararlarını :red:

Böyle deyince garip oluyor ama mesela Salih gelecekse niye yerli olarak oynayabilen Kerem'i aldık yada Sergio ile vedaşmayacaksak neden Kerem'i aldık?

Ziyech'i aldıktan 2 gün sonra Talisca fırsatı çıktı. Kimse kusura bakmasın Zaha büyük bir sürpriz oldu bizim için öncelik ihtiyacımız da değildi.

İcardi ayrı mesele onu saymıyorum şu ana kadar yapılan en doğru ve mantıklı hamle Tete. Zaniolo'dan para kazanıp yerine 1 yaş küçük bonservissiz oyuncu ekledik. Gerçek fırsat transferi bence budur ve mantıklı bir hamleydi bana göre.

Haberler doğru ise her yere saldırıyoruz plansız şekilde gibi duruyor. Dışarından çıkan haberlere göre bana yansıyan tarafı bu maalesef. Haberler doğru değildir vs. genelde bu kanı hakim eyvallah ama alınan adamlara da bakınca ben bir plan dahilinde ilerlendiğini pek sanmıyorum yani bana öyle bir izlenim vermiyor.
Çok güzel özetlemişsin transfer politikamız daha çok akşam pazarına gitmişiz gibi.

Böyle deyince garip oluyor ama mesela Salih gelecekse niye yerli olarak oynayabilen Kerem'i aldık yada Sergio ile vedaşmayacaksak neden Kerem'i aldık?

Ziyech'i aldıktan 2 gün sonra Talisca fırsatı çıktı. Kimse kusura bakmasın Zaha büyük bir sürpriz oldu bizim için öncelik ihtiyacımız da değildi.

İcardi ayrı mesele onu saymıyorum şu ana kadar yapılan en doğru ve mantıklı hamle Tete. Zaniolo'dan para kazanıp yerine 1 yaş küçük bonservissiz oyuncu ekledik. Gerçek fırsat transferi bence budur ve mantıklı bir hamleydi bana göre.

Haberler doğru ise her yere saldırıyoruz plansız şekilde gibi duruyor. Dışarından çıkan haberlere göre bana yansıyan tarafı bu maalesef. Haberler doğru değildir vs. genelde bu kanı hakim eyvallah ama alınan adamlara da bakınca ben bir plan dahilinde ilerlendiğini pek sanmıyorum yani bana öyle bir izlenim vermiyor.
Kerem Demirbay her türlü alınması gereken bir oyuncuydu 8+3 olduğunu unutmamak lazım Salih Özcan gelirse 11 gelecek yedeğe gelmez zaten rol olarak Kerem Demirbay ile çok farklılar Salih 6.5 Kerem ise 8.5 özelliklerini barındırıyor. Zaten Kerem Demirbay genelde rotasyon oyuncusu olacaktı.

Ziyech ve Taliscada tamamen birbirinden farklı profiller Ziyech sağ kanatta oyunu sete yerleştirebilir Talisca da 9.5 neredeyse 2. santrafor gibi bir profil gole çok daha yakın her maç 1 gole katkı yapabilen o yüzden biri oyun kurucu biri golcü ikisi de aynı anda sahada olabilir.

Dünkü sentetik zeminde çok etkiledi maçı.ayrica skor 3-1 olacakken mertens ve hakem engel oldu.hakem 2 penaltıyı vermedi
2. penalti hangi pozsiyondu hatirlayamadim. Ama o elle oynanan pozisyonda bence once kola ayak tabaniyla mudahale oldugu icin faul verdi. Hatta VAR ile konusurken de "before? before?" gibi bir sey dedi. Yani once kola mudahale mi var yoksa kolun topa mudahalesi mi var anlaminda.

Yabancı ortasaha +salih gelecek işte.cocuk politik konuşmuş

2. penalti hangi pozsiyondu hatirlayamadim. Ama o elle oynanan pozisyonda bence once kola ayak tabaniyla mudahale oldugu icin faul verdi. Hatta VAR ile konusurken de "before? before?" gibi bir sey dedi. Yani once kola mudahale mi var yoksa kolun topa mudahalesi mi var anlaminda.
O pozisyonda yavaş yavaş oynatınca Yunus ayağı uzatırken rakip alacağını hissetmiş elini öne doğru atıyor el nizami değil orada olmaması lazım hakem hata yaptı. Zaten rakip o teması almak için uzatıyor ama dediğim gibi futbol kurallarına ayrıkı bir hareket.

ulan aklıma gelip duruyor hala idrak edemiyorum.

şaka maka PL nin en iyi 10 topçusundan birini aldık daha yararlanamadık bile lan .

şu herif varya bi oynasın osurtacak rakip bekleri . Beli çıkan, dizi dönen, göt üstüne düşen bekleri görcez

Nelsson gerçekten gitmek istiyorsa gitsin ama kalmak istiyorsa kesinlikle satılmamalı. Geçici bir formsuzluktur bu toparlar. Stoper ikilisini sezon başladıktan sonra bozmak riskli olur. Ramos da illa gelecekse umarım 1+1 ikinci yıl opsiyonlu anlaşılır.
Bence ŞL için yeterli değil Nelsson maalesef.

O kadar planlama hatası yapıldı ki en kritik mevkide türk olması gerek artık , yönetimi kutlarım.
Burada çok söylemeye çalıştık bunu ama isim hayranlığı almış başını gidiyor yönetimde. Hayır bir de ortasahada türk oynatsan yine yetmiyor. Bi tek Abdülkerim var yeri garanti olan.

O pozisyonda yavaş yavaş oynatınca Yunus ayağı uzatırken rakip alacağını hissetmiş elini öne doğru atıyor el nizami değil orada olmaması lazım hakem hata yaptı. Zaten rakip o teması almak için uzatıyor ama dediğim gibi futbol kurallarına ayrıkı bir hareket.
Ben gene de karari dogru buldum. Ama her turlu kararin da kendince hakli bir tarafi vardi orada. O yuzden cok takilmadigim bir pozisyon.

Ziyech'i aldıktan 2 gün sonra Talisca fırsatı çıktı. Kimse kusura bakmasın Zaha büyük bir sürpriz oldu bizim için öncelikli ihtiyacımız da değildi.

Biz daha sahaya inmediği için zaha'nın varlığını hissedemiyoruz. Nwakayeme etkisini düşün herif onun 5 katı falan futbolcu.
Müthiş fırsattı değerlendirdik keza ziyech için de aynı durum var.
5 senedir Arap çöllerinde oynayan talisca'nın sana maliyeti kaba olarak senelik 10 milyonun üzerinde olacaktır(bonservis vs) geri dönüşü net olarak yok o paranın ama daha 1 ay önce yoklanmış ziyech'in var.
Talisca talisca diye ölüp bittiğimiz kadar da futbol oynamadı burada. Kerem kadar skora katkısı var, burada oynadığı 2. sene zaten direkt forvet olarak oynadı herif.
Maaşı ve bonservisi de neredeyse ucuz sayılabilecek düzeyde ziyech'in

Ben gene de karari dogru buldum. Ama her turlu kararin da kendince hakli bir tarafi vardi orada. O yuzden cok takilmadigim bir pozisyon.
Real Madrid, Barcelona gibi bir büyük camiaya karşı biz bu hareketi yapsak muhtemelen VAR'a bile gitmeden penaltıyı çalardı. Ama dediğin gibi hakem istese verirdi istemedi vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt