İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Gravenberch- Guendouzi konuşulurken Salihe nasıl düştük?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taliscayi bende isterim istemesine ama 3 yerli olmuyor ozaman
ziyech talisca zaha yaptin diyelim
abdulkerim den baska hangi yerliyi nereye koyacaksın?
Keremin oynaması banko,(performansından degil zorunlulukdan) abdul banko şu halde bile 3 yerliye kimi koyacaksin
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama olur mu ya çöp deniyordu demek ki İnter futbolcudan anlamıyormuş.
Abi lig için mevcut kadro bir şekilde yeter. Biz SL de fark yaratmak için adam almalıyız ve bu Salih değilse gelmesin lütfenSalih gelirse Kerem'den farklı olarak katkı verir. Ve kanatları efektif kullanacak formülü bulmamız sağlar.
Ligde özellikle ciddi süre alır.
Ama Avrupa için Torreira ile ideal değil. Hadi diyelim aldık başka birini Goundeuzi gibi vs.
O durumda sadece CL de mi oynatacağız adamı. Salih Dortmund'da as durumda iken Galatasaray'a yedek olmaya mı gelecek vs.
Drogba'ya ben de katılıyorum.Ayrıca diğer riski ilk şampiyon olduğumuzda yazmıştım burada hatta ama baya tepki almıştım.Sürdürebilirlik için ben de riske girmemizi pek istemezdim çünkü hep 1 ileri 3 geri şeklinde gidiyoruz.1 sene uçup,kaçıp bir sürü adam alırken ertesi sene anadolu takımlarına dönüyoruz ama artık olan oldu bir yola girdik geri dönüş yok ve başarılı olmak zorundayız.Umarım ilk defa bir kırılma noktası olur da bu tarz bir planlamayı tutturup yolumuza bakabiliriz.Fakat Ramos'u bile arkasına genç bir oyuncuyla isterdim ki yerini doldurmak kolay olsun.Erakovic iyi bir adamdı ama başka yere imza attı.Beyaz Luyindama vibe'ı veren Sazonov olabilir mesela videolarda öyle gördüm açıkcası yoksa 90dksını izlemedim hiçEvet olur ama o hikayenin devamında Bilal Kısa ve Jem Karacanla ŞL oynamak zorunda kaldık. Çünkü finansal anlamda çöktük.
Bugün bakınca güzel gözükse de Drogba bizi bence fazla ciddiye almadı. Sneijder farklı, onun da şansı kötü takım dönemine denk geldi devamında yoksa Icardi gibi o da önemli bir uyum yakalamıştı taraftarla.
Evet ama takima liderlik katti. Bu da onemli bir meziyet.Bak gaza geldim söyleyeceğim artik. Belki linç yiyeceğim ama Drogba'nın Galatasaray performansının abartıldığını düşünüyorum öyle uçup kaçmadı.
Bu vesileyle tarihin en buyuk duyumcusu Ahmet Denizci'yi izninizle anmak istiyorum.Normal bir üyeyken toksik bir dümenciye niye evirilmek ister ki insan.