Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taliscayi bende isterim istemesine ama 3 yerli olmuyor ozaman
ziyech talisca zaha yaptin diyelim
abdulkerim den baska hangi yerliyi nereye koyacaksın?
Keremin oynaması banko,(performansından degil zorunlulukdan) abdul banko şu halde bile 3 yerliye kimi koyacaksin

SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Talisca için demiyorum ama yerli olarak Abdülkerim-Kaan-Kazımcan üçlüsünü denemeliyiz. Hücumda yaratıcılık ve skor istiyorsak yapmak zorundayız.

1692882625919.png

Salih gelirse Kerem'den farklı olarak katkı verir. Ve kanatları efektif kullanacak formülü bulmamız sağlar.

Ligde özellikle ciddi süre alır.

Ama Avrupa için Torreira ile ideal değil. Hadi diyelim aldık başka birini Goundeuzi gibi vs.

O durumda sadece CL de mi oynatacağız adamı. Salih Dortmund'da as durumda iken Galatasaray'a yedek olmaya mı gelecek vs.
Abi lig için mevcut kadro bir şekilde yeter. Biz SL de fark yaratmak için adam almalıyız ve bu Salih değilse gelmesin lütfen

Nelsson gerçekten gitmek istiyorsa gitsin ama kalmak istiyorsa kesinlikle satılmamalı. Geçici bir formsuzluktur bu toparlar. Stoper ikilisini sezon başladıktan sonra bozmak riskli olur. Ramos da illa gelecekse umarım 1+1 ikinci yıl opsiyonlu anlaşılır.

Evet olur ama o hikayenin devamında Bilal Kısa ve Jem Karacanla ŞL oynamak zorunda kaldık. Çünkü finansal anlamda çöktük.

Bugün bakınca güzel gözükse de Drogba bizi bence fazla ciddiye almadı. Sneijder farklı, onun da şansı kötü takım dönemine denk geldi devamında yoksa Icardi gibi o da önemli bir uyum yakalamıştı taraftarla.
Drogba'ya ben de katılıyorum.Ayrıca diğer riski ilk şampiyon olduğumuzda yazmıştım burada hatta ama baya tepki almıştım.Sürdürebilirlik için ben de riske girmemizi pek istemezdim çünkü hep 1 ileri 3 geri şeklinde gidiyoruz.1 sene uçup,kaçıp bir sürü adam alırken ertesi sene anadolu takımlarına dönüyoruz ama artık olan oldu bir yola girdik geri dönüş yok ve başarılı olmak zorundayız.Umarım ilk defa bir kırılma noktası olur da bu tarz bir planlamayı tutturup yolumuza bakabiliriz.Fakat Ramos'u bile arkasına genç bir oyuncuyla isterdim ki yerini doldurmak kolay olsun.Erakovic iyi bir adamdı ama başka yere imza attı.Beyaz Luyindama vibe'ı veren Sazonov olabilir mesela videolarda öyle gördüm açıkcası yoksa 90dksını izlemedim hiç

Nelsson kalsın istiyorum ama bir yandan da risk var bu sezon belli bir tavana yükseldi 20-22 civarı teklif varsa satılabilir aksi durumunda daaha kötü bir sezon geçirdi diyelim bu sefer 13-14'e düşer iyi sezon geçirirse de zaten 25'e gider.

Bu transfer dönemi şunu gördüm erken transfer yapmanın zararlarını :red:

Böyle deyince garip oluyor ama mesela Salih gelecekse niye yerli olarak oynayabilen Kerem'i aldık yada Sergio ile vedaşmayacaksak neden Kerem'i aldık?

Ziyech'i aldıktan 2 gün sonra Talisca fırsatı çıktı. Kimse kusura bakmasın Zaha büyük bir sürpriz oldu bizim için öncelikli ihtiyacımız da değildi.

İcardi ayrı mesele onu saymıyorum şu ana kadar yapılan en doğru ve mantıklı hamle Tete. Zaniolo'dan para kazanıp yerine 1 yaş küçük bonservissiz oyuncu ekledik. Gerçek fırsat transferi bence budur ve mantıklı bir hamleydi bana göre.

Haberler doğru ise her yere saldırıyoruz plansız şekilde gibi duruyor. Dışarından çıkan haberlere göre bana yansıyan tarafı bu maalesef. Haberler doğru değildir vs. genelde bu kanı hakim eyvallah ama alınan adamlara da bakınca ben bir plan dahilinde ilerlendiğini pek sanmıyorum yani bana öyle bir izlenim vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt