Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkani ve oliveirayi görmektense emirhan ilkhani ve gokdenizi izlemeyi tercih ederim

Valla benim bu hoca ve mevcut takımla umudum sıfır şampiyonlar ligi için. 2 tane üst düzey oyuncu daha lazım, stoper ve box to box orta saha. Hatta arttırıyorum bir tane de düzgün İcardi’yi adam gibi yedekleyecek forvet. Bakambu ve Halil ile olmaz bu iş

Yav nasil sistem yok sende bokunu çıkarma elestiricem diye. Eline verdi jesusun iki macta da ozellikle Kadıköyde top göstermedik. Hoca da şuan bazi topcular gibi çok laubali. Kafasina yumruk yiyince düzelir. Bazı şeylerde fazla diretiyor. Bu takim 4231 oynayamaz yapisi müsait degilt. Geç de olsa anlicak bunu

eray ya elenirsek şu takımla?

bunu bu kulup kaldıramaz!

kafasına dank ettiğinde kendini parisde bulur evde tavana bakarak ben nerede hata yaptım diye düşünüyor!!!!

Tete varken Yunus oynayamaz bence satılmalı para kazandırmalı

Lider değil de topa basacak adam lazım baskı anlarında.

Yav baskı yiyoruz kapıyoruz çat ileri aptalca bir pas, böyle mallık olmaz :asd:
Bu mevzunun da en büyük sorumlularindan birisi Kerem A. Bence. Icardi ye asist yapmak için kicini yirtiyor. Böyle devam ederse gol sayisi da asiri derecede düsecek ve özgüven gittikce kaybolacak. Simdiden söyleyeyim.

Nelsson’un acilen kendine çeki düzen vermesi lazım, ilk yarı bi asistini molde yedi zaten, vurduğu her top rakipte kaldı, boeyin ilerde yakalandığı bir pozisyonda 15 m geride kaldı falan öndeyken

eray ya elenirsek şu takımla?

bunu bu kulup kaldıramaz!

kafasına dank ettiğinde kendini parisde bulur evde tavana bakarak ben nerede hata yaptım diye düşünüyor!!!!
Kaldirir merak etme. Tromso ye elenmis takimiz. Kurban olarak hocayi keseriz öyle bir durum olursa merak etme

IMG_6259.webp

Neyse Ben kacar

Ortasaha gelse dahi saçma sapan oynayacağız hocada 2. bir taktik anlayışı kesinlikle yok.Gruplara kalınca en az 4 5 yeriz her maç.Okan hocaya güle güle deriz cok belli.Çöp ligimizdeki takımlara çıktığı taktikle çıkıyor 2 pas yapamadık 60 70 dk.

22 şut atmış adamlar ya, 22. Halen inananamıyorum. Adamlar kendi liglerinde böyle bir dominasyon kurmamışlardır bu sene. Abi adamlar Faroe'yi uzatmalarda filan elediler yav. Bu kadar ezilmek ne demek. Yapılan ve yapılmayan değişiklikler... Bugün skor ve Tete'nin ışık vermesi haricinde tek bir olumlu nokta yok.

Başlığında överiz ama bir de burada övelim. Ben daha hayatımda İcardi kadar çevre kontrolü mükemmel olan bir oyuncu görmedim. Adamda sanki Baykuş kafası var 360 dereceyi görüyor inanılmaz gerçekten.

Bu arada tur hala kesin değil adamlar iyi futbol oynuyor dikkat etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt