Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3lü osye dönmediği sürece bu takım dengeli top oynayamaz. Bu kafayla giderse muhtemelen leipzig gibi bi takıma karşı 5lik oluruz

ortaya 2 adam ne zaman gelecek

16414.jpg

okan hoca kendisi ortaha oyuncusuydu ortasahanın önemini ya bilmiyor ya unuttu

Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.

Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.

Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.

bu hocayla olmaaaaaz

hiçbir sistemimiz yok bir senedir

kaliteli ayakları olan bir anadolu takımı gibiyiz

bumudur yani?

bu adam bu takımı leş edecek

gün gelecek icardi ve torreira kötü oynayacak bu olağan birşey futbolda

ozaman ne olacak?

okan iyi bir anadolu hocası

bize büyük takım hocası lazım!

Yunus gitmis belli, hocanın açıklamalarından.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreiraya alternatif + 8 numara

Yeter

şimdi iki konuyu konuşma vakti

öncelikle en popüler olmayandan başlayalım

erden timur da burada ders almıştır umarım

gerçekten büyük isim almanın seviyeyi yukarı çıkaracapı takıntısını şöyle kenara bırakmalı

tabiki alaibliceğimiz en kaliteliyi alalım ama tüm planımız isimli oyuncu almak üzerine kurup, hazır kaliteli oyuncuyu alacak paran da olmayınca neredeyse bütün yazı boş geçiren adamları toplamak zorunda kalıyorsun

bunu umarım seneye yapmaz

gelelim okan hocaya

galatasaray efsane takımının ortasahası bir hocanın futbolda ortasahaya bu kadar inanmamasını gerçekten anlayamıyorum

4-4-2ye yakın her formasyona olan takıntısı ortasahayı hiç sıkmamasını bir türlü izah edemiyorum

hoam bir de lütfen fizikten vazgeçme

eğer kazımcan fizikli ise lütfen angelinoya takılma
Ne zamanki yaz transfer dönemi 1 belki 2 transferle biter işte o zaman beynelmilel seviyede bir takım olunur. Erden Timur'un bazı açıklamaları beni yaz başından beri korkutuyor. Mevzu sürekli oyuncu sirkülasyonu yaratmak olmamalı. Molde kabiliyetsiz takım ama takım. Bizde kabiliyet var ama takım değiliz. Geçen sezon takım olmayı başarmıştık. Mevzu direkt FT'nin 3. dönemi yav. Engin-Çolaklı 4-4-2 takımı aşırı kompakt idi ve harika bir takımdı. Drogba-Sneijder-Burak geldi ama hiç o dönemki kadar parlak top oynayamadık.

bu hocayla olmaaaaaz

hiçbir sistemimiz yok bir senedir

kaliteli ayakları olan bir anadolu takımı gibiyiz

bumudur yani?

bu adam bu takımı leş edecek

gün gelecek icardi ve torreira kötü oynayacak bu olağan birşey futbolda

ozaman ne olacak?

okan iyi bir anadolu hocası

bize büyük takım hocası lazım!
Takımın yarısı falan Icardi yav zaten

Onu çıkarınca çoğu kritik maçı kazanamazdık geçen seneden beri

Adam ekstra sahiplendi takımı da işte devam ediyoruz.

Biz yüksek savunma yaparsak ve Ramosu alirsak taraftar ona da söver. Biraz PSG taraftarinin yorumlarina baktim ve herifler, hücum oyuncusu Ramosu önde yakaladigi an, Ramosun artik yüksek yasi baya belli olmaya basliyor diyorlardi.

Boeyde cok acik verdi tarafindan. Neyse ins. o suni cimin yüzündendir, kolay degil öyle oynamak.

Bugünkü yapıda oynarsan Ramos’a Messi’nin yaşattıklarını yaşatırlar.

Ben fikrimi söyledim konuyla alakalı, daha fazla bir şey söylemek istemiyorum.
Ramos konusunda tek arti Bana göre liderlik yapabilecek bir oyuncu. Maalesef kadromuzda oyun kurup liderlik yapan bir isim yok. Torreira bazen bir seyler anlatmaya calisiyor o olmadiginda da kafasiz tavuk gibi takiliyoruz sahada. Yanliz su defans arkasina atilan toplara acilen bir cözüm bulmaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt