- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Gelsin RAMS park da oynasin da görelim. Adamlar ayni Zalgris gibi çime alismis. Bu oyunu gelip ikinci macta oynarlarsa sapka cikaririm.Molde manyak top oynadi,paslasmalar falan..hayran kaldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin RAMS park da oynasin da görelim. Adamlar ayni Zalgris gibi çime alismis. Bu oyunu gelip ikinci macta oynarlarsa sapka cikaririm.Molde manyak top oynadi,paslasmalar falan..hayran kaldim
Asıl penaltıyı vermediTamam kötü oynadık. Okan hoca hata yaptı ama 5 - 2 bitecek hatta 5 - 1 bitecek maç, çünkü o golü yemezdik. Şerefsiz aşağılık bir hakem bozuntusu yüzünden zora girdi % 50 pozisyonda golü iptal etti. Mertense faul var mertensin yaptığı faulden önce Buz gibi golü yedi gotunden faul uydurarak tipini seyettigimin şerefsizi
berkan taylan tek degildi sabahtan veri bahsettigimiz olay o. kotude olsa yine orta saha vardi casper ciculdao. bugun o bile yoktu. zaten 4 3 3 oynayalim demiyoruz. bugun bile yine kotu de olsa gercek bir orta sahanin sonradan oyuna girmesi son dakikalarda isi degisturdi. torreira harici kimse yok suanda. sergio hicbir ozelligini gosteremeyen sifiri cekmis bir topcu malesef. hiz yok.sertlik yok. sut yok. orta yok, pas yok, dripling hic yok. betkanda torreiranin gorevini ustlenemeyince bitik bir hal aliyoruz.Ayak kalitesi zaten hiçbir zaman iyi olmadı. Burada mevzu kompakt durabilmek bence. Berkan-Taylanlı EL maçlarında mesela o kusuru hiç göstermedi. Bugün felaket ezildik. Stoper işi gereksiz, iyi bir ortasaha transferiyle bu duruma düşmeyiz birdaha.
Bence iki yönlü top dağıtan tempolu biri olmalıAlinacak orta saha kesinlikle defansif olmalı. Torrea olmayınca berbat oluyoruz.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O da dogruGelsin RAMS park da oynasin da görelim. Adamlar ayni Zalgris gibi çime alismis. Bu oyunu gelip ikinci macta oynarlarsa sapka cikaririm.
Icardi aldik hocam, yetmez mi? Icardi bizim oyuncu değildi, unutuyoruz.Bunu söylediğim için beni linçleyebilirsiniz ama bu seneki transferlerden bir halt olmaz. Belki Tete katkı sağlar o kadar.
Zaha, Ziyech falan demeyin hiç.
soyadın gibi çok temiz bı yorumTorreira olmayınca Melo'nun gidip Bilal Kısa ile oynadığımız döneme benzedik 1 yeter diyordum fakat 2 orta saha lazım Berkan'ı Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Bozüyükspor maçı dışında takımda görmeyelim.

Kaan ayhan kerem demirbay ve oliveira diyordum ben,yapmadiHocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.
Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.
Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.
Ziyek geldi işte o bitirir.Mertensin bitiremediği o pozisyon çok şeye sebep olabilirdi, gördük bunu.bitirici biri lazim
Yok sırası aslında. Böylesi bir saçmalık tiye alınarak anlatılır ancak.şakanın sırası değil, herkes gergin zaten
Top kayıp makinesi barış, kerem, yunus yerine gelsinler kıymetini anlayacağız. Tete bile 15dk yettiBunu söylediğim için beni linçleyebilirsiniz ama bu seneki transferlerden bir halt olmaz. Belki Tete katkı sağlar o kadar.
Zaha, Ziyech falan demeyin hiç.