Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam kötü oynadık. Okan hoca hata yaptı ama 5 - 2 bitecek hatta 5 - 1 bitecek maç, çünkü o golü yemezdik. Şerefsiz aşağılık bir hakem bozuntusu yüzünden zora girdi % 50 pozisyonda golü iptal etti. Mertense faul var mertensin yaptığı faulden önce Buz gibi golü yedi gotunden faul uydurarak tipini seyettigimin şerefsizi
Asıl penaltıyı vermedi

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayak kalitesi zaten hiçbir zaman iyi olmadı. Burada mevzu kompakt durabilmek bence. Berkan-Taylanlı EL maçlarında mesela o kusuru hiç göstermedi. Bugün felaket ezildik. Stoper işi gereksiz, iyi bir ortasaha transferiyle bu duruma düşmeyiz birdaha.
berkan taylan tek degildi sabahtan veri bahsettigimiz olay o. kotude olsa yine orta saha vardi casper ciculdao. bugun o bile yoktu. zaten 4 3 3 oynayalim demiyoruz. bugun bile yine kotu de olsa gercek bir orta sahanin sonradan oyuna girmesi son dakikalarda isi degisturdi. torreira harici kimse yok suanda. sergio hicbir ozelligini gosteremeyen sifiri cekmis bir topcu malesef. hiz yok.sertlik yok. sut yok. orta yok, pas yok, dripling hic yok. betkanda torreiranin gorevini ustlenemeyince bitik bir hal aliyoruz.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alinacak orta saha kesinlikle defansif olmalı. Torrea olmayınca berbat oluyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence iki yönlü top dağıtan tempolu biri olmalı

Tore olmadığında da artık kaan ön libero oynamalı

Pozisyon almayı bilmeyen berkanı izlemekten bıktım

Bunu söylediğim için beni linçleyebilirsiniz ama bu seneki transferlerden bir halt olmaz. Belki Tete katkı sağlar o kadar.
Zaha, Ziyech falan demeyin hiç.
Icardi aldik hocam, yetmez mi? Icardi bizim oyuncu değildi, unutuyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torreira olmayınca Melo'nun gidip Bilal Kısa ile oynadığımız döneme benzedik 1 yeter diyordum fakat 2 orta saha lazım Berkan'ı Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Bozüyükspor maçı dışında takımda görmeyelim.

VAR hakeme yanlış acıdan gösterdi

bize gösterılen acıdan net penaltı o kol pozisyonu

hakeme gösterılen acıda yunus faul yapmıs gibi görünüyordu

Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.

Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.

Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.
Kaan ayhan kerem demirbay ve oliveira diyordum ben,yapmadi

Bu arada alınacak ortasaha da mümkünse 180 üzeri olsun. Her duran top tehlike abi bu ne. Melo gibi hava toplarında üstün biri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt