Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen şimdi Ramos.
Orta sahaya ocakta alırız.

Topa basmayı öğrenmeli bu takım.

Yav her alan topu hemen atıyor öne, kaptırıyoruz hop geri defans attı 30 metreyi savunuyor.

Ligdeki tırt takımlar değerlendiremiyor da Molde 10 tane net pozisyon buldu
Kereme aşırı gıcığım hep onun başının altından çıkıyor. Her top da gollük olsun diye atılmaz be

Kaan ayhan stoperden ziyade bence orta sahada değerlendirilmeli oyun görüşü pas dağıtımı ve yerinde müdahaleleri çok başarılı

adını ver artık şu sorunun

sende bende biliyoruz bu hocayla olmaz

bi yerde takılı kalırız
Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.

Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.

Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.

Tamam kötü oynadık. Okan hoca hata yaptı ama 5 - 2 bitecek hatta 5 - 1 bitecek maç, çünkü o golü yemezdik. Şerefsiz aşağılık bir hakem bozuntusu yüzünden zora girdi % 50 pozisyonda golü iptal etti. Mertense faul var mertensin yaptığı faulden önce Buz gibi golü yedi gotunden faul uydurarak tipini seyettigimin şerefsizi

Molde manyak top oynadi,paslasmalar falan..hayran kaldim

Hoca artık 4-2-3-1 sevdan vazgeç burayo görüyorsan

Kaanı at ön liberoya önüne 2 tane 8 yeter artık be furbolu yeniden keşfetmeye çalışma

Alinacak orta saha kesinlikle defansif olmalı. Torrea olmayınca berbat oluyoruz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu söylediğim için beni linçleyebilirsiniz ama bu seneki transferlerden bir halt olmaz. Belki Tete katkı sağlar o kadar.
Zaha, Ziyech falan demeyin hiç.

Miço gönderilmemeli, gönderilecekse adam almak lazım. Berkan bu takımda en fazla top toplayıcı olur malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt