- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Icardi lige fazla her mac en iyi 3 e girer adam adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm bu adamlar tahminle haber yapıyor, takılmayın böyle şeylere.Salim Ramos RTlemis
Abi şu maçta oyunculara çıkın kafanıza göre oynayın deseler ancak bu kadar kötü olabilirdi. Rakip analizinden değişikliklerin dakikasına ve kişilere kadar baştan sonra bir faciayı izledik.Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.
Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.
Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.
Bence Ramos kaçinilmaz gibi duruyor AdmirimOlm bu adamlar tahminle haber yapıyor, takılmayın böyle şeylere.
Kaldık diye gelecek kafası.
Orda zaha ya da tete ve toreria olacak zatenBarış alperle keremle berkanla fln sampiyonlar ligine gidilmez
su takimin en son ihtiyaci 10 numara. orta sahayi saglama alacak pas yapacak, bosa cikacak, geriden oyunu acacak tipte oyuncular lazim.birde transfer fırsatçıları çıktı,
acil 10 numara alalım ne demek yaw
Bugünkü yapıda oynarsan Ramos’a Messi’nin yaşattıklarını yaşatırlar.Bence Ramos kaçinilmaz gibi duruyor Admirim