Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde transfer fırsatçıları çıktı,
acil 10 numara alalım ne demek yaw

Penaltıyı unuttum yazmayı. Bal gibi penaltıyı yedi. Aşağılık herif. Mourinho boşuna peşinden koşmamis dövmek için .

Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.

Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.

Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.
Abi şu maçta oyunculara çıkın kafanıza göre oynayın deseler ancak bu kadar kötü olabilirdi. Rakip analizinden değişikliklerin dakikasına ve kişilere kadar baştan sonra bir faciayı izledik.

Orta saha bir takımım her şeyi maaleseff.

Berkan
Demirbay
Midtsjo

Vs toplasan bir tane Torreira etmiyor. Biri seviye olarak bu kadar yukarıda iken kalanlar ve rotasyon altta kalırsa CL hayal olur AL vs de katılım zor olur gruptan.

Ha AL’ye kaldık diyelim ilerlemek imkansız olur yine.

Muhakkak çok iyi bir orta saha alınması gerektiği sezon başı belli ile halen geçen sezon son 4 ay patlayan hat ile çıkıyoruz ve takım savunması için önemli katkı sağlayan Rashica da yok artık.

Molde 4-5 tane Rashica, 2-3 tane Nelsson 1-2 Midtsjo ayarında adamla içimizden geçti bugün takım oyunu ile.

Evet onların liginin ortası ve biz yeni başladık ama geçen seneden uyum bu seneye niye taşınmadı.

96/2000 gibi periyot olmadan kalıcı bir şeyler yapamayız onun için de bir oyun hafızası gerekiyor

Şimdi gelsin kolpalar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adamlar tempo ve ezber oyunla bizi çok rahat yenebilirdi.. eksikliklerimize odaklanmalı fiziksel olarak bireysel anlamda çok daha güçlü olmalıyız. cl böyle olmaz.. hala defansa seri bir oyuncu şart diyorum.. her turda bir tık iyi takım gelince daha çok sırıtıyor.. 3 pozisyondan 2sini yazacak takım sayısı azımsanmayacak kadar fazla clde..

Boşta sağlam hoca var mı? Erden Timur duygusal adam. Allah korusun turu bile kaybetsek Okan hocayı göndermez.

Moldenin 11 nosu cok iyi herif bu arada. Ts, basak gibi takımlar icin süper herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt