Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.201
- 72.815
- 5.188
3lü osye dönmediği sürece bu takım dengeli top oynayamaz. Bu kafayla giderse muhtemelen leipzig gibi bi takıma karşı 5lik oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens 11 oynamayacak zaten ne alakaMertens ile olmaz Talisca gelsin.
Hocanın gönderileceğini sanmıyorum, gönderilse iyi hoca getirebileceğimizden de şüpheliyim.
Ben hiç bir zaman hoca yollama taraftarı olmam Torrent’e bile her gün sövüyordum ama gitsin demiyordum.
Hoca işi dünyanın en zor işi ama Okan, Molde’yi baştan başa yanlış analiz etmiş, oyunu daraltsak çok rahat geçerdi, bunu da üçlü orta sahayla yapabilirdik.
Lucas var+ suni çim yokBu molde İstanbul’da da çok tehlikeli yalnız
İnanılmaz top oynuyorlar
Resmen hız farklı vardı iki takım arasında bi tanesi 3x ile oynadı maçı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk defa mutlu oldum yorumuna. Ama ligde bile yeterli olmaz bu saydiklarimOrda zaha ya da tete ve toreria olacak zaten
bende hiç beğenmedim, umarım uyum ile alakalıdırBir de Berkan kötüydü de
Tekniği iyi Demirbay ne halta yaradı, emekli gibi takılıyor acilen kendine gelmeli
Ne zamanki yaz transfer dönemi 1 belki 2 transferle biter işte o zaman beynelmilel seviyede bir takım olunur. Erden Timur'un bazı açıklamaları beni yaz başından beri korkutuyor. Mevzu sürekli oyuncu sirkülasyonu yaratmak olmamalı. Molde kabiliyetsiz takım ama takım. Bizde kabiliyet var ama takım değiliz. Geçen sezon takım olmayı başarmıştık. Mevzu direkt FT'nin 3. dönemi yav. Engin-Çolaklı 4-4-2 takımı aşırı kompakt idi ve harika bir takımdı. Drogba-Sneijder-Burak geldi ama hiç o dönemki kadar parlak top oynayamadık.şimdi iki konuyu konuşma vakti
öncelikle en popüler olmayandan başlayalım
erden timur da burada ders almıştır umarım
gerçekten büyük isim almanın seviyeyi yukarı çıkaracapı takıntısını şöyle kenara bırakmalı
tabiki alaibliceğimiz en kaliteliyi alalım ama tüm planımız isimli oyuncu almak üzerine kurup, hazır kaliteli oyuncuyu alacak paran da olmayınca neredeyse bütün yazı boş geçiren adamları toplamak zorunda kalıyorsun
bunu umarım seneye yapmaz
gelelim okan hocaya
galatasaray efsane takımının ortasahası bir hocanın futbolda ortasahaya bu kadar inanmamasını gerçekten anlayamıyorum
4-4-2ye yakın her formasyona olan takıntısı ortasahayı hiç sıkmamasını bir türlü izah edemiyorum
hoam bir de lütfen fizikten vazgeçme
eğer kazımcan fizikli ise lütfen angelinoya takılma
Takımın yarısı falan Icardi yav zatenbu hocayla olmaaaaaz
hiçbir sistemimiz yok bir senedir
kaliteli ayakları olan bir anadolu takımı gibiyiz
bumudur yani?
bu adam bu takımı leş edecek
gün gelecek icardi ve torreira kötü oynayacak bu olağan birşey futbolda
ozaman ne olacak?
okan iyi bir anadolu hocası
bize büyük takım hocası lazım!
Ramos konusunda tek arti Bana göre liderlik yapabilecek bir oyuncu. Maalesef kadromuzda oyun kurup liderlik yapan bir isim yok. Torreira bazen bir seyler anlatmaya calisiyor o olmadiginda da kafasiz tavuk gibi takiliyoruz sahada. Yanliz su defans arkasina atilan toplara acilen bir cözüm bulmaliyiz.Bugünkü yapıda oynarsan Ramos’a Messi’nin yaşattıklarını yaşatırlar.
Ben fikrimi söyledim konuyla alakalı, daha fazla bir şey söylemek istemiyorum.
Molde deplasmanlarda iyi degilLucas var+ suni çim yok