Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mevzunun da en büyük sorumlularindan birisi Kerem A. Bence. Icardi ye asist yapmak için kicini yirtiyor. Böyle devam ederse gol sayisi da asiri derecede düsecek ve özgüven gittikce kaybolacak. Simdiden söyleyeyim.
Zaha ve Ziyech girince yapabileceğini sanmıyorum, en azından umuyorum.

Bu özgürlüğü Messi’ye falan veriyorlardı prime döneminde.

Adamdan zeka fiskiriyor.kereme biraz vermesi lazim
Mertense verdiği pas da öyle. Aktif top 5 golcü içinde bu adam hala. Keremden olmaz malesef, her topu icardiye atayım ince oynayayım 2 kişiyi geçip araya bırakayım kafasında. Futbolun bu olmadığını öğrendiği an bi seviye daha atlayacak ama bu eşik biraz yzun sürecek gibi

Bize gelen futbolcu 5-6 hafta kadroya giremiyor. Alacağımız 8 numara ne zaman gelecek ne zaman forma giyecek.

Acilen iki tane orta saha almamiz lazim. Torreira bir sakatlansin bu takim hic bisey yapamaz
Oliveira,Mertens,Nelsson a tesekkur edip arabistana biletleri kesilmeli.

Sagda tete ya da zaha olur solda kerem mertens ve zyech de rekabette olur.

PSG ile 3lü oynadılar daha çok

Açıkçası kariyerinde böyle bir senaryoyla karşılaştığını bile sanmıyorum, her atakta kaleye geldi rakip ve kapanmadık yani açık oynadık ona rağmen.

Bizde stoper olmak bence baya zor is. Baska büyük takimlarin stoper duosu bizim ikili kadar bire bire girmek durumunda kaliyormu? Stoperlerimize baya is düsüyor genelde. Biraz orta sahada topa hakim olmayi becerip, salak salak paslar atip rakiplere kontra sansi vermesek, stoperlerin isleri baya rahatlar.

ee nelssonu falan gönderip 64 transfer yaptınız mı moldeye ezilmemek için

okan hocaya güveni kaybetmek istemem ama kendisinden anlamsız bir gergınlık var

tiyatro izleyıcısı gibi izliyor

Bu mevzunun da en büyük sorumlularindan birisi Kerem A. Bence. Icardi ye asist yapmak için kicini yirtiyor. Böyle devam ederse gol sayisi da asiri derecede düsecek ve özgüven gittikce kaybolacak. Simdiden söyleyeyim.
böyle devam ederse gol sayısını bilmemde , Angelino da çöp olup çıkacak orası kesin

Zaha ve Ziyech girince yapabileceğini sanmıyorum, en azından umuyorum.

Bu özgürlüğü Messi’ye falan veriyorlardı prime döneminde.
Yunus konusunda düsüncelerin nedir?

Basta söyleyeyim bugün cok iyidi ama zaten yetenekli bir oyuncu oldugu da ortada. Avrupa da istedigi alanlari bulacaktir ama ligte bal yapmayan ari gibi takilir diye düsünüyorum. Sence firsat gelmisken sutlamak mi ya da Avrupa da piyasaya sürüp degerini yükseltmeye mi calismak daha dogru olur?

abi merak ediyorum teknik heyetten hatta onu da geçtim ailesinden birisi demiyor mu acaba keremcim yapma bu kadar her topu mancınıkla öne atma diye

bu arada aynı sorun abdülkerimde de gittikçe artıyor dikkatini çekiyor mu

asla kısa oynamıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt