Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk'un aklını başina toplaması ve bazı inatlarından vazgeçmesi gerekiyor.

Ortasaha gelse dahi saçma sapan oynayacağız hocada 2. bir taktik anlayışı kesinlikle yok.Gruplara kalınca en az 4 5 yeriz her maç.Okan hocaya güle güle deriz cok belli.Çöp ligimizdeki takımlara çıktığı taktikle çıkıyor 2 pas yapamadık 60 70 dk.
Başakşehir ile leipzig, united, psg grubundan 4 puan aldı. Zor UEFA grubundan çıkıp lizbonu eledi. Tamam eleştirin de abartmayın bazı şeyleri

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arada bizim rakip analizini maç analizini kim yapıyorsa göndersinler daha profesyonel gerekirse yabancı birini getirsinler.

abi merak ediyorum teknik heyetten hatta onu da geçtim ailesinden birisi demiyor mu acaba keremcim yapma bu kadar her topu mancınıkla öne atma diye

bu arada aynı sorun abdülkerimde de gittikçe artıyor dikkatini çekiyor mu

asla kısa oynamıyorlar
Yani Ilk olarak Icardi ye sasiriyorum acikcasi mac sonu kendisine 20 tane uzun top atan herkesi neden dövmedigine.

Adam agzini acmadan her topa hareketleniyor Garibim

Başakşehir ile leipzig, united, psg grubundan 4 puan aldı. Zor UEFA grubundan çıkıp lizbonu eledi. Tamam eleştirin de abartmayın bazı şeyleri

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamların hücumcuları biraz daha iyi olsa 4-5 yemiştik farkında değil taraftar.Yada şöyle diyeyim karşı rakipte icardi olsa ilk yarıdan 4 tane atmıştı.Göreceğiz 1-2 ay sonra kendiniz diyeceksiniz okan hocadan anca lig hocası olur diye.

Kerem demirbay ve sergio oliveira ile 8 numarayı harcadigimiza gore yapacağımız tek hamle kaldi orta saha için torreira'nin yanina yine adam yiyen nispeten uzun boylu ndidi ye benzer bi ön libero transferi yapıp önlerine ziyech i yerleştirmek kalıyor.

Mertense verdiği pas da öyle. Aktif top 5 golcü içinde bu adam hala. Keremden olmaz malesef, her topu icardiye atayım ince oynayayım 2 kişiyi geçip araya bırakayım kafasında. Futbolun bu olmadığını öğrendiği an bi seviye daha atlayacak ama bu eşik biraz yzun sürecek gibi
Burda asist yaptı diye maclarda övüldü ben eleştirmiştim. Adam çoğu atağı yiyor. Harbi Burak Yılmaz'ın kanat versiyonuna benzemeye basladi

orta sahanin önemi bu maçta yine belli oldu. gereken onlemler alinmayinca rakip orta sahayi rahatlikla geçip 50 atak yapabiliyor. burada 1 kişi suçlu o da Okan hoca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt