Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu organizasyon meselesi yeni bir şey değil
geçen sene de yetenek farkıyla işi koparıyorduk
basit maçlarda çok zorlandığımız, farkı açamadığımız oldu
hoca bu anlamda henüz yolun başında. gelişir ya da gelişmez zaman gösterecek
bu sene bu durum daha çok göze batıyor çünkü fiziksel olarak da gerideyiz.
avrupada muhtemelen yemez ama ligde yine yetenekle işi götürmeye çalışacağız.

Dostum ilk yarı tempo onların lehine arttığında takımımızdaki herkes dağıldığında sakin kalanlardan biriydi tempoyu çok güzel düşürdük orada. Ayrıca adama çarpsa da attığı gol olmasa maç farklı olabilirdi.

Lütfen 2. golde oliveira ya iyi bak rtas, adam salliyo moldelu topcu rahat orta aciyo oliveira kovalamiyo bile arkasindan yürüyor adami resmen izliyor ben böyle biseye kabullenemem.

Lütfen 2. golde oliveira ya iyi bak rtas, adam salliyo moldelu topcu rahat orta aciyo oliveira kovalamiyo bile arkasindan yürüyor adami resmen izliyor ben böyle biseye kabullenemem.
Üstüne 2. golden hemen önce Mertens arkada yürüye yürüye geliyordu rakiple arasında 2 metre varken bir anda 10 metreye çıktı.

Zaniolo o fizikle çok is yapardi ama anlatamadık.isler villada ters giderse devre arası donmesi lehimize olur,mertens böyleyken.

İkinci maça fizik olarak daha hazır olan oyuncularla başlamakta fayda var. Mesela Kazımcan ve Barış Alper.
Bu maçta 22 şuta izin verdik. Bunun teknik bir açıklaması yok. Fiziksel anlamda ne kadar geride olduğumuz buradan belli oluyor.

İlk defa bi maçın 2.yarisi her dk gol yiyecegiz sandim.okan hoca topun agzindasin böyle giderse

bu arada hocaya yöneltilen eleştiriler kesinlikle haklı

özellikle takımın bir takım olarak kompakt oyun oynayaması konusunda

ama şu anda olması gereken hocanın gelişmesi ummak ve görmek

hoca değiştirmek de yine takım olma sorununu devam ettirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt