- 12 Ocak 2013
- 50.635
- 59.912
- 4.323
uefada şansımız daha fazla olur tabiki knk ama gruptan çıkarız heralde os transferiyle.clye çıkalım, kasaya parayı atıp götüm götüm Al'ye ilerleyelim palam.
bize göre değil o sahne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefada şansımız daha fazla olur tabiki knk ama gruptan çıkarız heralde os transferiyle.clye çıkalım, kasaya parayı atıp götüm götüm Al'ye ilerleyelim palam.
bize göre değil o sahne
Bu ne yav allah korusunBodo falan gelseymiş avrupa ligi kurasından takım beğeniyorduk herhalde şu an. Şaka bir yana ev ile deplasman maçları çok farklı moldeninEkli dosyayı görüntüle 216481
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dostum ilk yarı tempo onların lehine arttığında takımımızdaki herkes dağıldığında sakin kalanlardan biriydi tempoyu çok güzel düşürdük orada. Ayrıca adama çarpsa da attığı gol olmasa maç farklı olabilirdi.
birine sövdü ama icardiye degildirOkan’ın Icardi’ye bağırdığı anın videosu var mı
Üstüne 2. golden hemen önce Mertens arkada yürüye yürüye geliyordu rakiple arasında 2 metre varken bir anda 10 metreye çıktı.Lütfen 2. golde oliveira ya iyi bak rtas, adam salliyo moldelu topcu rahat orta aciyo oliveira kovalamiyo bile arkasindan yürüyor adami resmen izliyor ben böyle biseye kabullenemem.
Valla bize 2 orta saha lazım Salih Özcan ve yabancı oyuncu. Defansı iyi olsun mumkunseNerede duracağını bile bilmiyor ya
Takımı kompakt tutamıyor
Torreira olunca sahaya dağılım bile nasıl değişiyor hemen
hangi pozisyonda oldu üstatOkan’ın Icardi’ye bağırdığı anın videosu var mı