Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleyi tutan 3 şutumuz var 3ü de gol, total 6 şut

Molde 22 şut atmış
Xg 1.68, 1.53 yani bizim pozisyonlar daha netmiş. O kadar şut farkına baktığımızda hala Xg'de önde olduğumuza göre. Bunu beklemiyordum açıkcası herhalde Mertens'in kaçırdığı pozisyon ve boş kaleye atılan golün ciddi katkısı vardır.

Ramos Yunus'un golünden sonra skoru 3-1 görüp televizyonu kapatıp imzayı basmıştır umarım.
evet )
tabi-tabi-kolpa%C3%A7ino.gif

Verratti lafı geçiyor italyanca röportajda
canli izledim roportaji , transferin bitimine az zaman kaldi bu hafta birilerini almak istiyoruiz dedi spiker; veratti mi o isim dedi okan hoca veratti cok begendigim cok iyi bir oyuncu fakat cok zor dedi mimiklerinden olmayacagini anladim ,baska biri gelir verrattinin yerine

Haluklar sağ kanatta dediydi,o arjantinli gelsin.icardi ile uyumlu olur.

Cok eski üye olmama ragmen yazmayip okumayi tercih ediyorum genelde ve her kötü mac sonrasi öldük ,bittik yanginlari... Arkadaslar bu takim son 2 sene de 1 derbi kaybetti galiba yanlissam düzeltin. 19 lig maci oynamis,ic saha basarisi ortada olan bir takima karsi kötü oyuna ragmen büyük takim refleksiyle buldugunu atip kazanmissin yillardir böyle maclari hep biz kaybederdik bunun zevkide bir baska güzellmis tadini cikarin.

Elestiri pek tabii olurda bazi arkadaslarinki artik üzüm yemek degil,bagciyi dövmek oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torreira olmadan bu kadar geçirgen olmamızın sebebi belli. Takımda onun dışında 6 no yok bir kesici yok. Berkan 6 no değil.
Geçen sezon Kadıköydeki maçta Torerria yokken taş gibi top oynadı.Bu çocuk iyi işleyen makinenin dişlisi,takım iyiyse sırıtmaz.Düzgün karakterli iyi bir profesyonel .

Cl oynayacağız avrupa hedefim var diyorsun hala ortasaha alınmıyor.Elensen ne olacak elemelerde.

Ramos istemediğimi daha önce yazdım. Ama kadro içerisinde en güvendiğim kişilerden biri olan Nelson böyle devam edecekse gönderilirip genç bir Scout transferiyle birlikte Ramos düşünülebilir.

yalnız bu olivieraya sövsen yarabbı sukur der gıtmıs ınstagrama paylasım yapıyor hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt