- 16 Haziran 2010
- 202.439
- 154.241
- 6.838
"iki tane daha takviye yapmak istiyoruz"En az 2 oyuncu dedi,valla ne dediği umrumda da degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"iki tane daha takviye yapmak istiyoruz"En az 2 oyuncu dedi,valla ne dediği umrumda da degil
Xg 1.68, 1.53 yani bizim pozisyonlar daha netmiş. O kadar şut farkına baktığımızda hala Xg'de önde olduğumuza göre. Bunu beklemiyordum açıkcası herhalde Mertens'in kaçırdığı pozisyon ve boş kaleye atılan golün ciddi katkısı vardır.Kaleyi tutan 3 şutumuz var 3ü de gol, total 6 şut
Molde 22 şut atmış
evet )Ramos Yunus'un golünden sonra skoru 3-1 görüp televizyonu kapatıp imzayı basmıştır umarım.
canli izledim roportaji , transferin bitimine az zaman kaldi bu hafta birilerini almak istiyoruiz dedi spiker; veratti mi o isim dedi okan hoca veratti cok begendigim cok iyi bir oyuncu fakat cok zor dedi mimiklerinden olmayacagini anladim ,baska biri gelir verrattinin yerineVerratti lafı geçiyor italyanca röportajda
Demirbay'ın şu performansı onun standart oyunu ise bayağı işimiz var btw. Umarım ezbere bir transfer yapılmamıştır ismine bakılarak.
Desin ya,umurumda degil"iki tane daha takviye yapmak istiyoruz"
Sağ kanat değilmiş o aslında, ss oynar diyorlar icardiyi tamamlar diyorlardıHaluklar sağ kanatta dediydi,o arjantinli gelsin.icardi ile uyumlu olur.
Geçen sezon Kadıköydeki maçta Torerria yokken taş gibi top oynadı.Bu çocuk iyi işleyen makinenin dişlisi,takım iyiyse sırıtmaz.Düzgün karakterli iyi bir profesyonel .Torreira olmadan bu kadar geçirgen olmamızın sebebi belli. Takımda onun dışında 6 no yok bir kesici yok. Berkan 6 no değil.
Baya baya konusuyormus italyancayi.
Desin ya,umurumda degil
Bence sen futbol izleme kardeşimOliveira maçın en iyilerindendi bu arada.