Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.094
- 10.490
- 1.303
İnsallah yunus iyi oynadı diye transferi engellenmez.Tete-Ziyechin olduğu yerde forma şansı bulma ihtimali yok güzelce vedalaşmak lazım.Aynı şekilde Midsjö de öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş yapan yok bence. Burada olan herkes clye kalmamızı ister. Ama bugün anormal bir skor da çıkabilirdi, ben çıkmadan laf ediyorum, yarın çıkacak çünkü, molde 22 şut atıyorsa bence takımın başındaki adam da az biraz eleştiri alsın bir zahmet
Dunku sebastiani sanırımSag kanada kimi alıyoruz
Tükendi bitti bile, şu saniye kovulmuştu, İcardi olmasaydı, adam hastalansa dizine bacağına bişi olsa bugün 5 lik olmuştuk, İstanbula dönmeden orda kovardı bunu Erden ve Dursun başkan.Transferi 8 dk oynatan adam transfer istiyor. Komik.. Alsın turşusunu kursun.... Okan Buruk kredi tüketmeye başladı bence....
2.cümleyi cevap verdiğin hocanın hiç katkısı yok gibi davrananlara söyledim yani seni kast etmedim, belirtmeliydim o konuda özür dilerim. İcardi gibi bir adam TD'sini omuzlarına alıyorsa performansında o hocanın payının ciddi olduğunu düşünüyorum. İcardi'de performans verdikçe taraftar bu işe dahil oldu bence.Taraftarın daha çok payı vardır.
Torrent’i eleştirirken de böyle davranıyor, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi ima ediyordun.
Bana böyle şeylerle gelme. Okan’ı hakettiği eleştiri sınırlarında eleştiriyorum, kimse de bana bu konuda laf edemez. Git bunları Okan hoca değil falan yazanlara yaz.
Icardi olmasa Okan muhtemelen şu an takımın başında değildi, bu görüşüme de kimse katılmak/katılmamak zorunda değil.
Gelsin ihtiyaç var.Dunku sebastiani sanırım
isimi yaz bakalım bakanBasina cikmamis, isimi aciklamami istiyormusunuz.
ORTA SAHA
GSC
böyle diye diye getircem inşNoldu yine?
Penaltı'nın Xg dahil olması normalde. Bizim bu kadar yüksek çıkmamıza şaşırdım sanırım Mertens'in kaçırdığı gol ve boş kaleye atılan gol bu kadar yükseltti.Bu XG mevzusunun sayılması garip bir konu. Tam ayrıntısını bilmiyorum ama herif penaltı atıyor o bile buna dahil oluyor. Saçma işler.
Yapma uyeler kiziyorböyle diye diye getircem inş