Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsallah yunus iyi oynadı diye transferi engellenmez.Tete-Ziyechin olduğu yerde forma şansı bulma ihtimali yok güzelce vedalaşmak lazım.Aynı şekilde Midsjö de öyle.

Boş yapan yok bence. Burada olan herkes clye kalmamızı ister. Ama bugün anormal bir skor da çıkabilirdi, ben çıkmadan laf ediyorum, yarın çıkacak çünkü, molde 22 şut atıyorsa bence takımın başındaki adam da az biraz eleştiri alsın bir zahmet

Elestiri olmasin demedim

Hoca degil diyenlere benim lafim

Sen okan hocayla ilgili hoca olmadigini iddia ediyorsan üstüne alinabilirsin

Transferi 8 dk oynatan adam transfer istiyor. Komik.. Alsın turşusunu kursun.... Okan Buruk kredi tüketmeye başladı bence....
Tükendi bitti bile, şu saniye kovulmuştu, İcardi olmasaydı, adam hastalansa dizine bacağına bişi olsa bugün 5 lik olmuştuk, İstanbula dönmeden orda kovardı bunu Erden ve Dursun başkan.

sezon başı nelsson performansını görenler bahsedilen rakamları şaka sanır. bir an önce toparlaması lazım..

Taraftarın daha çok payı vardır.

Torrent’i eleştirirken de böyle davranıyor, söylemediğim şeyleri söylemişim gibi ima ediyordun.

Bana böyle şeylerle gelme. Okan’ı hakettiği eleştiri sınırlarında eleştiriyorum, kimse de bana bu konuda laf edemez. Git bunları Okan hoca değil falan yazanlara yaz.

Icardi olmasa Okan muhtemelen şu an takımın başında değildi, bu görüşüme de kimse katılmak/katılmamak zorunda değil.
2.cümleyi cevap verdiğin hocanın hiç katkısı yok gibi davrananlara söyledim yani seni kast etmedim, belirtmeliydim o konuda özür dilerim. İcardi gibi bir adam TD'sini omuzlarına alıyorsa performansında o hocanın payının ciddi olduğunu düşünüyorum. İcardi'de performans verdikçe taraftar bu işe dahil oldu bence.

Şampiyonlar ligine girmeyi garanti altına alana kadar transferde hiç bir şey netleşmeyecek. Zaten bu oyunla bu takıma karşı pek bir şey de garanti de değil.
6 gün kaldı. Konsantre olup dua edelim.

yav ne verrattisi genc adam alın allah rızası icin

4:16
en az iki takviye

Bu XG mevzusunun sayılması garip bir konu. Tam ayrıntısını bilmiyorum ama herif penaltı atıyor o bile buna dahil oluyor. Saçma işler.
Penaltı'nın Xg dahil olması normalde. Bizim bu kadar yüksek çıkmamıza şaşırdım sanırım Mertens'in kaçırdığı gol ve boş kaleye atılan gol bu kadar yükseltti.

Yav takımın en kritik bölgesi için son güne kadar beklemek nedir, ölüp ölüp diriliyoruz her maç.

Bugün gerçekten sağlam tokat yedik ama kazanmak önemliydi.

Hoca bugün sınıfı geçemedi ama adam daha dün başlamış, geçen sezon hiç yaşanmamış gibi yorumlar görüyorum. Akıl tutulması. Nöbetin kendine gelmesi için biraz daha bekleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt