- 4 Ağustos 2009
- 90.071
- 70.937
- 5.188
Olmayacak isimlerle zaman kaybediliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veratti’yi anca Icardi gibi olursa alabiliriz, 40-50 milyon eurolar verdiler o iş niye olmadı onu da anlamadım.
PSG baskani daha fazlasini istiyorVeratti’yi anca Icardi gibi olursa alabiliriz, 40-50 milyon eurolar verdiler o iş niye olmadı onu da anlamadım.
Galatasarayız biz kaostan besleniyoruz. Bu maç şampiyonlar ligi finali olsaydı ve 3-2 kazanmış olsaydık bile yüzde yüz bir memnuniyetsizlik olurduBugün gerçekten sağlam tokat yedik ama kazanmak önemliydi.
Hoca bugün sınıfı geçemedi ama adam daha dün başlamış, geçen sezon hiç yaşanmamış gibi yorumlar görüyorum. Akıl tutulması. Nöbetin kendine gelmesi için biraz daha bekleyelim.
Bugün gerçekten sağlam tokat yedik ama kazanmak önemliydi.
Hoca bugün sınıfı geçemedi ama adam daha dün başlamış, geçen sezon hiç yaşanmamış gibi yorumlar görüyorum. Akıl tutulması. Nöbetin kendine gelmesi için biraz daha bekleyelim.
istemeyenlerde var boyu kısaVeratti’yi anca Icardi gibi olursa alabiliriz, 40-50 milyon eurolar verdiler o iş niye olmadı onu da anlamadım.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Katar Suudi çekişmeli var o yüzden PSG sahibi vermek istemiyor diyorlardı. Tabi tamamen üfürme de olabilir bilmiyorum.Veratti’yi anca Icardi gibi olursa alabiliriz, 40-50 milyon eurolar verdiler o iş niye olmadı onu da anlamadım.
verratti olmaz diyim sana canli izledim italyan infinity+ kanalina verdigi ropartaji cok sevdigim cok iyi bir oyuncu dedi veratti icin ama cok zor dedi sanki baskasi olur ama veratti olmaz gibi ..Veratti istiyor cok net
Kaan içinden ne sövüyorduradam şaka gibi tüm yaz berkanı 6 oynattı
inanılmaz birşey
ve biz şu maçı kazandık
Kim oynayacak hocam 6 no'yu mevcut kadroda. Kusura bakma bu Okan Hoca kadar yönetime de yazar. Takımın Toreira hariç 6 nosu yok.adam şaka gibi tüm yaz berkanı 6 oynattı
inanılmaz birşey
ve biz şu maçı kazandık
Hem defans hem orta saha tenekeBir önceki nöbette Ramos istemeyenler vardı şu an anket yapsak %70-80 Ramos'u ister.