Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz su Dominguezi 48 gün önce getirsek herif full kamp görecek, simdiye uyum saglamis ve takim arkadaslarina alismis olacakti.

Bugün gerçekten sağlam tokat yedik ama kazanmak önemliydi.

Hoca bugün sınıfı geçemedi ama adam daha dün başlamış, geçen sezon hiç yaşanmamış gibi yorumlar görüyorum. Akıl tutulması. Nöbetin kendine gelmesi için biraz daha bekleyelim.
Galatasarayız biz kaostan besleniyoruz. Bu maç şampiyonlar ligi finali olsaydı ve 3-2 kazanmış olsaydık bile yüzde yüz bir memnuniyetsizlik olurdu

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bugün gerçekten sağlam tokat yedik ama kazanmak önemliydi.

Hoca bugün sınıfı geçemedi ama adam daha dün başlamış, geçen sezon hiç yaşanmamış gibi yorumlar görüyorum. Akıl tutulması. Nöbetin kendine gelmesi için biraz daha bekleyelim.

Akıl tutulması değil. Galatasaray taraftarı eyvallah etmez. Diğer takım taraftarına benzemez. Yanlışlardan bir an evvel dönülmesi lazım.

Veratti’yi anca Icardi gibi olursa alabiliriz, 40-50 milyon eurolar verdiler o iş niye olmadı onu da anlamadım.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Katar Suudi çekişmeli var o yüzden PSG sahibi vermek istemiyor diyorlardı. Tabi tamamen üfürme de olabilir bilmiyorum.

Abi bu orta saha ile Molde maçına çıktık bala kazandık 2. Maça gelsin oynasın kim gelecekse, 30 milyon euro luk maç

ramos---midsö
veratti(fofana-gounduzi)---dubois
salih özcan
emirhan ilkhan
benjamin rolheisser--oliveira

olsun

arabistana gitmeyi isteyen adam kafada futbolu bitirmiştir, bu yüzden verattiye hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt