Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İhtiyacımız olan Ramos mu bilemedim ama bana göre hem Guendouzi hemde Dominguez 2 sini de almamız lazım. Keza defansa bir adam

Bir önceki nöbette Ramos istemeyenler vardı şu an anket yapsak %70-80 Ramos'u istiyor çıkar diye düşünüyorum. Nelsson'un bugünki kadar zorlanacağı başka maç olmayacaktır genelde sezon başlarımız hep böyle sarsılarak giriyoruz.
bizim asil sorunumuz orta saha. toreria olmadigi zaman orta saha maymun oluyor .. 8 sart bize

bizim asil sorunumuz orta saha. toreria olmadigi zaman orta saha maymun oluyor .. 8 sart bize
Bugün hocanın en büyük hatası buydu maça Kaan A - Berkan önlerine de Oliveira koyup başlaması lazımdı. Mertens'in artık 25-30 dakikalık oyuncu olduğunun farkına varılması lazım. Hele ki ligin başında kuzey ülkesine deplasmana giderken Mertens 75-80 gibi girmeliydi.

İkinci yediğimiz gol evlere şenlik.
Sol kanadımızdan orta yapan adama Sergio ve Angelino metrelerce uzakta. Kerem karede bile yok.
Herkes sol beki eleştiriyor haklılık payları da var ama Kerem bu pozisyonlarda yardım etmezse sol bekin işi de kolay değil.
Bugün yeterince yardım alamayan Boey bile savunmada zorlandı.
İnşallah Torreira ile birlikte yeni alınacak orta saha bu açıkları kapatmaya yardımcı olur

Kim oynayacak hocam 6 no'yu mevcut kadroda. Kusura bakma bu Okan Hoca kadar yönetime de yazar. Takımın Toreira hariç 6 nosu yok.

kaan oynar, emin oynar, baran oynar, kazımcan oynar, ben oynarım

ama berkan oynamaz

herifin pozisyonuna gelen her top atak olarak sonuçlandı

ayriyeten kanatlarda ki sorundsa ortasahadan hiç yardım gitmemesinden kaynaklandı

herşey transfer değil
biraz hocalık ister gs bi hocadan

Ortasahanin caresizligini görünce net olarak genduzi delisini almalıyız diyorum ama kimsede alinmazsa sasirmam

konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama şimdi yok ülke puanı febe avrupada kazansın bejeke kazansın diyen romantik renktaşlarımız antuda bizim maça yapılan yorumları keşke okusalar.Boşverin golü sakat var mı Galatasarayda 5 yesinler rezil olsunlar moldenin attığı goller goll diye sevinmeler.Bu karaktersiz şeref yoksunlarını ülke puanı adınaymış Türk takımıymış diye desteklemek büyük hata.İnşallah twente bu şeref yoksunlarına 5 atar.

Berkan ne değişik adamsın ya. Fb maçlarında şov yaptın. Süren artınca 2 sene önceye bağladın. Sen son 20 dk falan gir en iyisi yine. Yoksa taylanın yanına gideceksin gibi

RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkanla ilgili bir durum değil bu. Fener maçı onun için biçilmiş kaftanı üstünde baskı yoktu fener enteresan biçimde Berkan'a baskı yapmadı, taktik gereği ayağında da fazla top tutmamıştı. İkinci maç zaten Toreira vardı Berkan 8'di. Berkan bu takımda 8 yedeği olur, yapabileceği budur oyun kur dersen çocuğa yapamayacağı iş vermiş olursun. 8 oynarsa iyi top kapar tempo yapar faydalı olur.

Bugün hocanın en büyük hatası buydu maça Kaan A - Berkan önlerine de Oliveira koyup başlaması lazımdı. Mertens'in artık 25-30 dakikalık oyuncu olduğunun farkına varılması lazım. Hele ki ligin başında kuzey ülkesine deplasmana giderken Mertens 75-80 gibi girmeliydi.
yanliz mertens cim saha olsa kalecinin ustunden asirttigi topu gol yapardi .. suni cim rezil bisey aliskin olmayan icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt