Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.025
- 76.082
- 4.218
Norveç ligi nezhinde bahsetmiştim ülke olarak bize altlı üstlü 100 basarlar.yani bu kadar gelişmemiş bı ülkede olması herkesi çok şaşırtmıştırEkli dosyayı görüntüle 216502

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Norveç ligi nezhinde bahsetmiştim ülke olarak bize altlı üstlü 100 basarlar.yani bu kadar gelişmemiş bı ülkede olması herkesi çok şaşırtmıştırEkli dosyayı görüntüle 216502

emirhan daha yakınmıs.salih söylenti şuanSalih ile Emirhan kesin geldi mi
buda hergün kendi haberini yalanlıyor, önce kese dolu diyor, dün bedelsiz ortasaha diyerek, bugünde yine dünkü haberini yalanladıHaluk Yürekli: “Rams Global, Sixt ve Arma Global, Galatasaray'ın hem orta saha, hem de stoper transferi için sponsorluk sözü vermiş.”
Transferler takıma girdiğinde de takım oyunu olarak kuvvetleneceğimizi sanmıyorum. Bireysel yetenekle ilerleyeceğiz yine muhtemelen.
Haluk Yürekli: “Rams Global, Sixt ve Arma Global, Galatasaray'ın hem orta saha, hem de stoper transferi için sponsorluk sözü vermiş.”
abi ben yerli rotasyonu yaptım salih ve emirhan ilkhanı eklerken,tabiki veratti gelmeli bunlara ek oalrakortasahayı türkleştirmek doğru bir takım kurgusu değil
eğer ortasah topçuların okan suat emre değilse fazla türk toplamamak gerek oraya
defans türk olur arkadaşlar
Bu Avrupa da dağınık bir görüntü demek, yani dağılırız demekTransferler takıma girdiğinde de takım oyunu olarak kuvvetleneceğimizi sanmıyorum. Bireysel yetenekle ilerleyeceğiz yine muhtemelen.
Şampiyonlar Ligi için oyuncu son bildirim tarihi 4 Eylül galiba, aldın aldın alamadın ne anladım bu iştenKesin CL e katilin sarti vardir, sali günü CL kesinlesirse aninda hareketlilik olur
Abi akın akın geldiler çok normalUyuyamadım hala bir yerlerde Molde atağa çıkıyor gibi hissediyorum rüyama girdi kalktım