Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla iş orta sahada bitiyor, bunu görmemiz için daha ne kadar sinyal görmemiz lazım şu takımın orta sahasına parayı akıtacaksın gerisi kendi yerini illaki bulacaktır...

ortasahayı türkleştirmek doğru bir takım kurgusu değil
eğer ortasah topçuların okan suat emre değilse fazla türk toplamamak gerek oraya

defans türk olur arkadaşlar

Haluk Yürekli: “Rams Global, Sixt ve Arma Global, Galatasaray'ın hem orta saha, hem de stoper transferi için sponsorluk sözü vermiş.”

Cebimizde ne para varsa orta sahaya dökelim. Bu arada orta saha Icardi gibi kesinlikle tutmalı, tutmazsa bu sene patlarız

Neyse hiç olmazsa rövanş maçında diğerlerinin arkasını toplayacak Torreira gibi bir adam olacak

Oha Gabri Veiga napti oyle.

ortasahayı türkleştirmek doğru bir takım kurgusu değil
eğer ortasah topçuların okan suat emre değilse fazla türk toplamamak gerek oraya

defans türk olur arkadaşlar
abi ben yerli rotasyonu yaptım salih ve emirhan ilkhanı eklerken,tabiki veratti gelmeli bunlara ek oalrak

Evet bugün rakipte veratti, kante, de bruyne olduğu için orta alanı verdik. O yüzden derhal transfer yapılmalı…

Şunu anlamak lazım transfer bir yere kadar, elinde torreira varken kurduğun ve tutan oyunu Berkan’ı koyarak denersen çuvallarsın. Üstelik bunu bilmem kaçıncı kez deneyip tutmadığını görürsün.

Okan’ın şunu anlaması lazım ileride Icardi varken bu oyun tutar, yoklen alternatif bir oyun belirlemesi lazım, orta alanda torreira varken bu oyun tutar yoksa alternatif bir oyun belirlemesi şart. Bugün orta alanda ezileceğimiz o kadar netti ki maç önü 3’lü kaan ayhanlı çıkmalıydık diye bas bas bağırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt