Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha, driplingçi ve ayağına top isteyecek. Ters ayakla oynamak isteyecek. Ziyech de öyle hatta görünen o ki Tete de öyle. Bek yardımı konusunda da sıkıntı yaşamamız kuvvetle muhtemel. Top paylaşımı ne olacak, bu adamların hepsi karar alıcı olmak isteyen adamlar sahada. Kerem'e falan hiç girmiyorum. Boşa Rashica da Rashica demedik burada. Topun kıymetini bilecek adam yok tenis maçına dönüyor rakip biraz iyi yayılınca sahaya. Kapanan rakip geldiğinde çizgiye inecek adam yok, anca Zaha adam geçecek diye umacağız. Torreira'nın başına bir şey gelse direkt iptaliz, gelecek os aşırı mühim.
Özellikle tete ve ziyech hem top tutar hem düzgün pas atar. Zaha da vücudunu kullanıp top saklar gibi. Ne keremde ne barista bunlar yok. Adamlar 5m ileri pas atamiyor hep top kaybi. Çok sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

2. Maça kadar orta sahayi indirmiş olmamız lazim yoksa kayit ettirmede sorun yaşarız panik transferi yapmak zorunda kalabiliriz

Kerem de ayağına istiyor. Zaha da ziyech de kereme göre topun kıymetini çok çok fazla bilirler reis. Emin ol onlar oynadıktan sonra set oyunumuz yükselecek
İnşallah yükselir de Zaha set oyuncusu değil ki. Hayri daha iyi bilir de benim bildiğim yıllardır kontra oynuyor Palace. Kerem'i çıkarsan ligde atıyorum Kazım'ı atsan bu sefer Angelino'dan sette çok daha iyi katkı alabilecekken sınıra kurban gidecek adam. Ziyech o konuda katkı yapar ona şüphem yok.

Okan hoca bir çok şeyi doğeu/yanlış yapıyor ama geldiğinden beri geriden oyun kurma ile alakalı sıfır ilerleme olması çok üzücü, bugün molde bastı, nellsona uzun attırdı bütün topları da aldı. Bu sahne defalarca yaşandı, Kayseri de yaptı bunu, başkaları da yaptı

Özellikle tete ve ziyech hem top tutar hem düzgün pas atar. Zaha da vücudunu kullanıp top saklar gibi. Ne keremde ne barista bunlar yok. Adamlar 5m ileri pas atamiyor hep top kaybi. Çok sorun yasayacagimizi sanmiyorum.

Zaha PL'de top kaptirma rekoru kiran oyuncu degilmiydi? Adam tabi orda tek basina hücumun 50% oluyordu ama ben sanki acayip cok top kaybediyor diye aklimda kalmisti. Ve belirli yastan sonra, senelerdir alistigin stoli birakip degisik oynamak o kadar kolay olur mu?

olum tüm avrupa bizim maçımı izledi
herkes icardiyi konuşuyor

Verrattti nick'li amcam PSG taraftarina icardi sizin yüzünüzden kaybettik diyerek ayar veriyor

Screenshot_2023-08-24-02-19-15-006.webp

2022 de olduğu gibi kadroya göre bi oyun bulmalı avrupada.fatih hocamla fikir alışverişi yap okan hoca

Bir soru: Biz cl ye 22 oyuncu mu kayit ettirebilcez? 15-21 yaslar arasi bizde oynamış sadece Emin var. (Not hamza kiralik verilecek Yunusta satılacak diye sadece Emin dedim)

Eğer böyle bişey varsa boku yedik demektir.

Ulan italyanlar vs Icardi ye sulaniyo, yorumlara bakiyom adami istiyolar, biri yazmis suan serie a da oynasa ligin en iyi 9 no olurdu bu adama neden 3 yil kontrat verdik olm 4+1 yapacakdik adam sarhos kilolu fark etmez gelen gidene sapliyo

3 yil mi ya da 3+1 mi yapmistik?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt