Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar kotü oynarsa oynasin , ulusal kanalda Galatasaray oyuncusuna bu laf olmaz , özür dilemeli. Ama levent abiyi de yedirmeyiz , hakkimizi savunan tek babayigit şu anda , tv de olduğunu unutmuş.

Hadsizlik yapmış yönetim aksiyon almalı.Nelson berkandan daha kötü oynadı ona da sallayalım o zaman.

Koçlar 8jkyi satın alıyorlarmış sanırım stad sponsorluğu üzerinden ,bu bence güzel haber bundan sonra en ufak ses cikaramazlar fenere karsi

Aynı ülkeden adamları doldurunca da çeteleşme oluyor, takımın kalanıyla kaynaşmaları zorlaşıyor. Geçen seneki gibi herkesin arkadaş olup, birlik oldukları bir ruhiyet lazım bize bu sene de.
Yok yav ona katilmiyorum, ha 5-6 tane olur dedigin olabilir ama 2-3 tane oyuncuyla olmaz o. Tabi ki takimdaslik en onemlisi o konuda hemfikiriz.

Tete kisa sürede iyi isler yapti. Top ayagina yapisiyor herifin, almak imkansiz gibi.

Dün akşam özelinde bakarsan boey de çok zorlandı. Kerem ve yunus un defansif defoları sebebiyle bekler hep 2 ye 1 kaldılar. Perades istenmesinin sebebi de torreira ile birlikte olası bek ve kanat zaafiyetlerinin özellikle de sol Bekin zaafiyetlerinin önüne geçilmesi idi.
Alınacak torreira mücadelesini gösterebilecek bir orta saha bir çok şeye önlem olabilir.
Kesinlikle çok doğru tespit.İmzamı atarım.Hakeza sol taraftada aynı şey sözkonusu sadece sağ değil.

Bence çok daha rahat bir maç olucak
Skor 3 olmayabilir ama molde kendi evinde ki gibi oynayamaz
Ben de İstanbul da böyle olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca haftasonu maçının iptal olması da gayet iyi oldu. Daha motive bir şekilde hazırlanacaktır takım.

Angelino olayından artık kafanızdan silin angelino tarafını 8 numara kapatacak Torreria orayı güzel kapatıyor diğer 8 de ortayı kapatacak. O konuda taktiksel sıkıntı yok sadece berkan oli ortasahası bunu yapamıyor zaten 8 ve 6 özellikleri olan oyuncu bakıyoruz sebebi bu

Levent Tuzemen'i severiz ama hadsizlik yapmis. Berkan'in sucu yok, suc hocanin. Son 10-15 dk oyuna girip kosturdugu maclarda siritmiyor. 11 oyuncusu asla olamaz, kupa maclarinda dahi.

Kerem Demirbay’da korktuğum başımıza gelecek sanki

3-4 maçını izlemiştim footballia’dan, aynen böyleydi gamsız, top kayıpları, maçın içinde kaybolup gitmesi, sadece duran top kullanılacağı zaman bi etki yaratıyordu, 0-0 biten Roma maçı hariç, o maç fena değilmiş

buraya gelince taraftar ittirmesiyle falan canlanır diye düşündüm, gerçi bu yorumu yapmak için erken gibi ama öyle bir özveri göremedim kendisinde, üçlü çektire çektire yatacak sözleşmesi bitene kadar sanırım

Zaha gelince Angelinho 'nun hücum yönü ne işe yarayacak.Bize savunma yönü sağlamlığı sözkonusu.Hücum yapacam diye solbek mevkiisini resmen ikram ediyor karşı tarafa.Bize solbek gibi solbek gerekli bu tip maçlarda.
Bunu önce düşünecektik dostum malesef. Bence Zaha son dakika piyangodan çıkınca böyle bir durum oluştu sol kanat için. Hızlı oynayan takımlara Kazımcan denenir ama kurtarır mı göreceğiz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt