Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
mertens yerine talisca isteyenler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar kotü oynarsa oynasin , ulusal kanalda Galatasaray oyuncusuna bu laf olmaz , özür dilemeli. Ama levent abiyi de yedirmeyiz , hakkimizi savunan tek babayigit şu anda , tv de olduğunu unutmuş.
Yok yav ona katilmiyorum, ha 5-6 tane olur dedigin olabilir ama 2-3 tane oyuncuyla olmaz o. Tabi ki takimdaslik en onemlisi o konuda hemfikiriz.Aynı ülkeden adamları doldurunca da çeteleşme oluyor, takımın kalanıyla kaynaşmaları zorlaşıyor. Geçen seneki gibi herkesin arkadaş olup, birlik oldukları bir ruhiyet lazım bize bu sene de.
Kesinlikle çok doğru tespit.İmzamı atarım.Hakeza sol taraftada aynı şey sözkonusu sadece sağ değil.Dün akşam özelinde bakarsan boey de çok zorlandı. Kerem ve yunus un defansif defoları sebebiyle bekler hep 2 ye 1 kaldılar. Perades istenmesinin sebebi de torreira ile birlikte olası bek ve kanat zaafiyetlerinin özellikle de sol Bekin zaafiyetlerinin önüne geçilmesi idi.
Alınacak torreira mücadelesini gösterebilecek bir orta saha bir çok şeye önlem olabilir.
Forumdaki bazi elestiriler gibi kantarin topuzunu kaçırmış.Ne kadar kotü oynarsa oynasin , ulusal kanalda Galatasaray oyuncusuna bu laf olmaz , özür dilemeli. Ama levent abiyi de yedirmeyiz , hakkimizi savunan tek babayigit şu anda , tv de olduğunu unutmuş.
Niye guzel haber olsun ki? Fenere karsi ses cikartmamalari neyimize yarar?Koçlar 8jkyi satın alıyorlarmış sanırım stad sponsorluğu üzerinden ,bu bence güzel haber bundan sonra en ufak ses cikaramazlar fenere karsi
Ben de İstanbul da böyle olmayacağını düşünüyorum. Ayrıca haftasonu maçının iptal olması da gayet iyi oldu. Daha motive bir şekilde hazırlanacaktır takım.Bence çok daha rahat bir maç olucak
Skor 3 olmayabilir ama molde kendi evinde ki gibi oynayamaz
feneri çoktan satın aldılar zaten. avel taraftarları farkında değilKoçlar 8jkyi satın alıyorlarmış sanırım stad sponsorluğu üzerinden ,bu bence güzel haber bundan sonra en ufak ses cikaramazlar fenere karsi
Bu güzel birşey mi ? İkisi birleşip aptal bir algı oluşturmalarının neresi güzel.Koçlar 8jkyi satın alıyorlarmış sanırım stad sponsorluğu üzerinden ,bu bence güzel haber bundan sonra en ufak ses cikaramazlar fenere karsi
Bunu önce düşünecektik dostum malesef. Bence Zaha son dakika piyangodan çıkınca böyle bir durum oluştu sol kanat için. Hızlı oynayan takımlara Kazımcan denenir ama kurtarır mı göreceğiz.Zaha gelince Angelinho 'nun hücum yönü ne işe yarayacak.Bize savunma yönü sağlamlığı sözkonusu.Hücum yapacam diye solbek mevkiisini resmen ikram ediyor karşı tarafa.Bize solbek gibi solbek gerekli bu tip maçlarda.