- 20 Ağustos 2009
- 18.348
- 24.170
- 2.973
Ndiaye ve Fernando'nun oynadığı hazırlık maçı örneği hep forumda verilir takımın nasıl değiştiğiyle alakalı orta sahalar gelsin takımı bir de öyle görelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek 8 nolu oyuncudan sonra sadece rotasyon oyuncusu olarak kullanıcağımızdan çokta beklenti içerisine girmemeliyiz Demirbay hususunda.Yeri gelecek Ziyaş'ı yedekleyecek,yeri gelecek 8 'i yedekleyecek .Mesele bu.Yoksa onun üstüne inşa yapılmayacak zaten.Kerem Demirbay’da korktuğum başımıza gelecek sanki
3-4 maçını izlemiştim footballia’dan, aynen böyleydi gamsız, top kayıpları, maçın içinde kaybolup gitmesi, sadece duran top kullanılacağı zaman bi etki yaratıyordu, 0-0 biten Roma maçı hariç, o maç fena değilmiş
buraya gelince taraftar ittirmesiyle falan canlanır diye düşündüm, gerçi bu yorumu yapmak için erken gibi ama öyle bir özveri göremedim kendisinde, üçlü çektire çektire yatacak sözleşmesi bitene kadar sanırım
Kontrasports diye bir sayfa yazmış dolanıyor şimdi twitterda. Buraya bilinmedik hesaplardan paylaşım yapılınca kızılıyor diye atmadım.Kim yazmış? Keşke olsa. Tam bir makina bu adam. Tottenham ve milli takımda son 3 senede oynadığı maç sayısı 180'e yakındı. Neredeyse sezonda 60 maç yani.
Valla teknoloji nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bu kadar hassas bir sistem kesinlikle katma değeri yüksektir ve çok pahalıdır.Doğrudur da 10 milyon euro olması imkansız bence 1.5 milyon euro da az bir rakam değil bu teknoloji için.
Haklısın ama Angelinho Zaha bloğu lüks kaçmayacakmı ilerideki zorlu maçlarda?Angelino gelmis hocanin israri sonucunda, iyi kotu olayina girmeden artik bunu kabul etmeniz lazim. Sol bekte kim oynar sorusu bu yuzden sacma, Angelino tabi (sakat/cezali olmadiginda). Hoca da bilmiyor muydu defansif yonu cok iyi olmadigini? Biliyordu, zaten ofansif ozelliklerinden dolayi cok istemis. Defansif sorunu da hoca halletcek artik orta saha kurgusunu da ona gore ayarlayacak.
Gelecek 8 nolu oyuncudan sonra sadece rotasyon oyuncusu olarak kullanıcağımızdan çokta beklenti içerisine girmemeliyiz Demirbay hususunda.Yeri gelecek Ziyaş'ı yedekleyecek,yeri gelecek 8 'i yedekleyecek .Mesele bu.Yoksa onun üstüne inşa yapılmayacak zaten.
Mecbur ses çıkaracaklar yönetimler istediği kadar fenerin kuklası olsun sonuçta camia ve taraftar var ki onların tepkileriyle karşı karşıya kalacaklarNiye guzel haber olsun ki? Fenere karsi ses cikartmamalari neyimize yarar?
Genel olarak köken İtalya veya Güney Amerika gibi düşünülebilir, diller yüksek oranda benzer oluyor bu durumda.Evet ama ben cok farkli uyruklardan olusan bir takim sevmiyorum bahsettigim oydu.
1 tane Brezilyali takimda olunca oksuz gibi duruyor hep bende nedense![]()
Tielemans’ı zorlamalıydık önceden, ucuz ve iyi bir çözüm olacaktı.
1 senelik diyorlar, amaclari zaten bjk uzerinden bize celme takmak.Mecbur ses çıkaracaklar yönetimler istediği kadar fenerin kuklası olsun sonuçta camia ve taraftar var ki onların tepkileriyle karşı karşıya kalacaklar
Sanılanın aksine aptalca bir anlaşma
Tete gibiden kastiniz ayni yasta ayni potansiyelde bi isimse buluruz fakat alamayiz bence.Tete gibi brezilyali orta saha diyorsaniz o daha imkansiz savas olmasa bu cocugu bosvervisiyle almamiza imkan ihtimal yoktu saktar cikisli brezilyalinin fiyati en kotu 20m.Tete gibi bir Brezilyali daha bulamaz miyiz orta saha icin?
Kuramazlar diye düşünüyorum ama 5li oynarlarsa yine kanat beklerini kapatacak bir yapıda çıkmalıyız, mevcut düzende onlar gibi genişlersek orta açılıyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.peki abi rövanşta torreira’da olacak illa ki orta saha bu kadar kötü olmayacak ama
yine böyle bi üstünlük kurarlar mı sence yoksa daha rahat mı geçer maç
bizim zeminde aynı oyunu oynayamazlar mı
Sadece kanat olarak ele almamak lazim. Ne zaman takim hucuma cikar ve Angelino ileri cikti destek amacli diyelim, o zaman Torreira veya X yeni orta saha transferi bu yuzden onemli o da arkadaki boslugu birakmamali. Bu yuzden hocanin toplu ve topsuz oyunda nasil bir sistem kuracagi onemli hale geliyorHaklısın ama Angelinho Zaha bloğu lüks kaçmayacakmı ilerideki zorlu maçlarda?
Henüz hayıflanmak için çok erken,pek tabiiki fırsatlar bulacak , zamanla katma değer yaratırsa düşüncemiz değişebilir.Şimdi olan hantal görüntüsünü umarım Halil psikolojisine çevirmez.Umursamaz tavırlara bürünmez.Yoksa maça seyirci olarak yedek klübesinde gelir gider.Sanmıyorum böyle olacağını ama çok çalışmalı hem fiziksel hem mental olarak.aynen üstad orası öyle
ben yine de leverkusen’de geçen kötü sezonların ardından bir diğer vatanı olan TR’de güzel bi hikaye yaratır, ekstra oynar falan diye düşünmüştüm
ama futbol yavaştan bırakmaya başlamış zaten onu
Aynen katılıyorum hem ortasaha hem defans bekleri zaafiyet gösterdimi resmen karşı tarafın işini kolaylaştırıyoruz.Torreiraya yardım şart buradaki maçta.Kuramazlar diye düşünüyorum ama 5li oynarlarsa yine kanat beklerini kapatacak bir yapıda çıkmalıyız, mevcut düzende onlar gibi genişlersek orta açılıyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.