Ali Burak Uz
10 Numara!
Taliscaya hiç gerek yok. Torreiraya bir partner tamam bizim işimiz. Geri kalan teknik ekibin maharetine kalır.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Teşekkürler umarım 25 maça çıkmaz kendisiSarta bagli opsiyon sanirim 20-25 maca ciktigi an zorunlu oluyormus.
Liester city forumlarında Gscimbomun İngilizceye çevrilmiş alıntı yazılarını okudum bi topicte. Allah'ım forum ne güzel İngilizce yazıyormuş falan derken Google translate aklıma geldi, utandım, oturdum yerime. Yunus'u Dolphin diye çevirmiş hatta google translate 5 sayfa espiri dönmüş, bu herifler kendi futbolcusuna niye balık diyor falan diye. Yazılanlar gerçekten düşündüğümüzden fazla etki ediyor olabilir. Futbolcu olsam forumlarda ne deniyor falan bi bakardım açıkçası. Fake üyelik alıp Feramuza falan söverdim.Burada ve sosyal medyada yazılanları oyuncular dahi biliyor
Kulüplerin özel olarak medyanın nabzını takip eden ekipleri var
Ama Angelino’ya falan çöp yazılıyor iyi ki Türkçe bilmiyor hepsi![]()
para kaybolduBizde para bok
Şu ana kadar 6 maçta süre aldı 9 maçta daha alırsa opsiyon devreye giriyor. Zaten kiralık + zorunlu opsiyon gibi alındı geri gönderilmek için alınmadı.Teşekkürler umarım 25 maça çıkmaz kendisi
Ya da çıkacagı 25 maçta beni çok pis gt eder.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 mac bizi bekliyorTeşekkürler umarım 25 maça çıkmaz kendisi
Ya da çıkacagı 25 maçta beni çok pis gt eder.
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nacakla döverim seniSag kanatmis o
Oynarsa 10 oynar, Ziyech'i belli ki sağ kanat düşünüyorlar haber doğru ise.Yalan haberdir. Yabancı sınırı diye bir şey var. Nerede oynatacağız Talisca'yı.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir nevi almışız zaten bonservisini.Ben bilmiyorum ama sahanin neresinde olursa olsun oldugu yerden şişirip orta denemesi,Top sürememesi filan,adam eksiltme zaten hiç yok aksine müdafa da zayıf.Umarim ben yaniliyorumdur.Şu ana kadar 6 maçta süre aldı 9 maçta daha alırsa opsiyon devreye giriyor.
Ziyech i emzirmek için mi aldık?Talisca lazım değil diyorsunuzda Mertens'te yeterli değil
Talisca ve icardi gol katkisi 70nacakla döverim seni
Ziyech ve zaha yeterTalisca lazım değil diyorsunuzda Mertens'te yeterli değil