Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarısının sponsordan çıkacağını sanmıyorum, zor.
Yok yanlis anlattim ben;

senelik 3.5-4 bizim kasamizdan cikacakmis, yani 1+1 sozlesmeden yola cikarsak

ilk sene alacagi para 7.5 imza parasi dahil, 4 bizden desek 3.5 sponsorlardan

Sonraki sene de 5.5 kazanacak oradan da 1.5 mliyon euroluk kismi sponsorlardan ciksa, toplamda bizden cikan para 8 milyon euro falan olacak.

Ramos kendisi de 13 milyon euro kazanmis oluyor, demek 5 milyona yakin para sponsorlara ait.

Eger alacakcak umarim sponsorlar ciddi bir kismini ustlenir. Aksi taktirde cok yuksek meblaglar bunlar bizim icin.

Mertens'de 1+1 di. Bize 1+1 le gelen genelde +1 sene kaliyor. Babel'de öyleydi. Direk 2 senelik teklif yapiyoruz desin bari duyumcular.

Birde bu adam bizde sahada Madrid tarzi pislikleri yaparsa, rahat 3 kirmizi kart yer gibi geliyor bana.

Sponsorluklar nasıl olacak bakalım kalan.

22 Milyon Euro civarı bir gelir vardı en son.

11 Milyon Euro 3 ayrı sponsordan gelecek deniyor son 2 gündür.

Bunun üzerine stadyum ve ek 5 loca geliri ile oldukça hatırı sayılır bir para kulüp kasasına girecek önümüzdeki 3-4 sene boyunca.

Sene sonu bitecek Forma Tedarik Sponsoru anlaşması da karlı bir şekilde uzatılırsa 40 Milyon Euro civarı bir sponsorluk gelirine kavuşmuş olacağız.

Bu da kadro maliyetinin %80-90'ının karşılanacağı anlamına geliyor sadece sponsordan nerdeyse.

Stadyum, forma satışı ve localar ile her sene vergili net gelir rahat çıkar.

CL katılımı durumu alınan para da kulübe kar kalır.

Bu çok net büyüme hamlesi.
Şu Florya projesi ve BB'den çıkma çok önemli onu becerdiğimiz anda büyük bir giderden kurtuluyor. Neredeyse her sene CL geliri gibi bir etki olacak bu faiz giderinden kurtulmak.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih Özcan gelirse başka maliyetli 8 numara transferi yapılmaz en fazla scout transferi yapılır.

20 milyonluk takım 200 milyonluk takımı eziyorsa hiç oyunculara bok atmayin, transfere de gerek yok. Daha kimi alacağız? Hayır alacağız da ne olacak ?

Salih ve Guenduzi Midso ve Oliveira yerine gelirse sorunun %95ini halletmiş oluruz.. Oliveira Trabzon maçında çok iyiydi hafta içi döküldü keza mertensi de verimli kullanamadikca aynı şeyler yaşanıyor.. Şu isimlerden sadece mertens kalsın son 30-40 dklar için ..
Sergionun gidişat maalesef Selçuk inana çok benziyor fiziksel olarak istediğinde selcuktan çok daha iyi bir herif ama neye göre salıyor neye göre oynuyor hala anlamış değilim.. Seneye falan 30 yaş sonrası Selçuk muamelesi göreceği az buçuk belli hazır iyi kötü piyasası varken göndermek makul olur..

🗣️ Salih Özcan:

“Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım.”

(Sky Sports)

Sky Sport’a konuşan Özcan, şu ifadeleri kullandı; "Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım." dedi.

Alıntı : Transfermarkt

Salih gelmiyecek.

Talisca'ya ilgimiz olması, Ramos işi falan komple red flag. Bu işlerle direkt ilgilenen kişi de Erden Timur, sorumluluk direkt onda. Geçtiğimiz sezon yaptığı işler gayet iyiydi evet ama bu sezonki tavrı hiç makul değil. İstediğin kadar paran olsun, sponsor geliri getir burası bir arap kulübü değil. Bu kafayla transfer yapılmamalı.

🗣️ Salih Özcan:

“Teklif geldi. Bunun için menajerime arama geldi. Galatasaray, çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Ama ben tamamen buradaki sezona odaklanmış durumdayım. Sözleşmemin bitmesine daha üç yıl var. Gelecek ne getirecek, göreceğiz. Ama dediğim gibi, şu anda burada tamamen memnunum ve şu anda Borussia Dortmund'a odaklanmış durumdayım.”

(Sky Sports)

Sil kardesim

burhandan sonra sportcelli de engelledim kolpa bir oluşum 1 tane doğru haberleri yok

Sky Sportslu herif 31.08e kadar birsey olmaz mi diye sordu sonunda ve Salih kesinlikle birsey olmaz diyor.

Nelsson gonderilip Ramos alınması mantıklı hareket olur,bu adam defansı toparlar orta sahayı rahatlatır Torreira'nin performansı artar yanına bir de orta saha aldik mi takım makina gibi olur. Fazla degil sadece 1 sene Ramos şampiyonluk getirir sana,sonra zaten rakiplerin dağılır, bu sene çok onemli direnç kırma açısından biz bunu 2001 de kaçırdık simdi kaçırmamak lazım.
2 sene sonra da bi Nelsson bulmak için olan gidene paraları dökeriz

Nelsson 20m civarına satılıyorsa Ramos sponsorlar harici 2 yıl 10m civarı maliyete alınabilir. Nelsson'un kaldığı durumda mantıklı bir tarafı yok. 2 orta saha ise en büyük gereklilik. Keşke Demirbay yerine baştan Salih alınsaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt