Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih gelirse Kerem'den farklı olarak katkı verir. Ve kanatları efektif kullanacak formülü bulmamız sağlar.

Ligde özellikle ciddi süre alır.

Ama Avrupa için Torreira ile ideal değil. Hadi diyelim aldık başka birini Goundeuzi gibi vs.

O durumda sadece CL de mi oynatacağız adamı. Salih Dortmund'da as durumda iken Galatasaray'a yedek olmaya mı gelecek vs.
Tek riski o zaten. Salih yedek oturmaya gelmez ama çıta da çok yükseldi çıkan isimler ortada.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz daha sahaya inmediği için zaha'nın varlığını hissedemiyoruz. Nwakayeme etkisini düşün herif onun 5 katı falan futbolcu.
Müthiş fırsattı değerlendirdik keza ziyech için de aynı durum var.
5 senedir Arap çöllerinde oynayan talisca'nın sana maliyeti kaba olarak senelik 10 milyonun üzerinde olacaktır(bonservis vs) geri dönüşü net olarak yok o paranın ama daha 1 ay önce yoklanmış ziyech'in var.
Talisca talisca diye ölüp bittiğimiz kadar da futbol oynamadı burada. Kerem kadar skora katkısı var, burada oynadığı 2. sene zaten direkt forvet olarak oynadı herif.
Maaşı ve bonservisi de neredeyse ucuz sayılabilecek düzeyde ziyech'in
Ben Talisca övüyormuşum gibi neden algılandı? Demeye çalıştığım haberlerden yola çıkarak her fırsat transferine saldıracaksak işimiz iş böyle bir şey olmaz diyorum. Zaten aldığımız adamları daha sahaya atamadık onu da lalım bunu da alalım kafası yanlış ve plansız gözüküyor demeye çalışıyorum.

38 lig + 12 Avrupa maçı(minimum) + 6 kupa maçı toplamda 60 maça yakın maça çıkıcağız geçen sene 40 civarı çıktığımızı unutmamak lazım ve tek kulvardaydık üstünede Dünya kupası ve depremden dolayı lige verilen uzun aralar vardı.

Artık rotasyonun kadar güçlü takımsın hem lig şampiyonluğunu alıp hem de Avrupa da iş yapmak istiyorsak rotasyonda güçlü olmalı ilk 11 + 3/4 iyi futbolcu olur bu seferde Avrupa da başarılı olup ligde başarısız olunabilir.

38 lig + 12 Avrupa maçı(minimum) + 6 kupa maçı toplamda 60 maça yakın maça çıkıcağız geçen sene 40 civarı çıktığımızı unutmamak lazım ve tek kulvardaydık üstünede Dünya kupası ve depremden dolayı lige verilen uzun aralar vardı.

Artık rotasyonun kadar güçlü takımsın hem lig şampiyonluğunu alıp hem de Avrupa da iş yapmak istiyorsak rotasyonda güçlü olmalı ilk 11 + 3/4 iyi futbolcu olur bu seferde Avrupa da başarılı olup ligde başarısız olunabilir.
e tamam güçlü zaten rotasyon daha ne olacak

1 orta saha yeter

Bu transfer dönemi şunu gördüm erken transfer yapmanın zararlarını :red:

Böyle deyince garip oluyor ama mesela Salih gelecekse niye yerli olarak oynayabilen Kerem'i aldık yada Sergio ile vedaşmayacaksak neden Kerem'i aldık?

Ziyech'i aldıktan 2 gün sonra Talisca fırsatı çıktı. Kimse kusura bakmasın Zaha büyük bir sürpriz oldu bizim için öncelikli ihtiyacımız da değildi.

İcardi ayrı mesele onu saymıyorum şu ana kadar yapılan en doğru ve mantıklı hamle Tete. Zaniolo'dan para kazanıp yerine 1 yaş küçük bonservissiz oyuncu ekledik. Gerçek fırsat transferi bence budur ve mantıklı bir hamleydi bana göre.

Haberler doğru ise her yere saldırıyoruz plansız şekilde gibi duruyor. Dışarından çıkan haberlere göre bana yansıyan tarafı bu maalesef. Haberler doğru değildir vs. genelde bu kanı hakim eyvallah ama alınan adamlara da bakınca ben bir plan dahilinde ilerlendiğini pek sanmıyorum yani bana öyle bir izlenim vermiyor.
Plansızlik diyince linçleniliyor hocam bu şekilde yazman daha iyi olmuş.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt