Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sofyan ve ziyech afrika kupasına gidince

finale kadar giderler bunlar

Bu Afrika kupasının bir prestiji var mı yoksa koca kıta kendine kendine takılıyor hissiyatı veriyor bana

1692900910369.webp

angelinoyu kadroda her gördügümde bir hüzün sariyor.

siz niye böylesiniz anlamıyorum

herif daha 3. maçını oynadı

niye değerlerinizi yerin dibine sokuyorsunuz

adamın kalitesi var sahada sistem yok ve önünde kerem oynuyor

bi durum hele

Kazimcan oynarsa yeni transfer etkisi yapacak gecen sene hocamız geçen sene adekuphe bu sene de angelino ile oynuyor .
Özellikle ligde kazimcan oynamalı.
Kazimcan oynarsa zaha daha rahat oynar .

Sergio Ramos konusunda Okan Hocaya Erden Timura hiçbir şey diyemem her ne kadar yaşlı olsa da son 10-15 senedir profesyonel şekilde futbol takımında rol almış kime sorsanız ulan şu Sergio Ramos bende olacaktı ki diye iç geçirmiştir. 37 yaşında olsa bile yakın tarihin en iyi 5 stoperinden biri olarak kesin Sergio Ramos sayılır. Üstelik 37 yaşında bile hala şampiyonlar ligi şartı koşuyor olması bile hala futbolun içinde olmak istediğinin göstergesi bana kalırsa

İsterse 37 yaşında olsun Sergio Ramos imkanlar dahilinde alınabilirse ilk tahtada adı yazılacak oyuncu olabilir

anhelino gayet yetenekli adam da kazimcan varken biraz gereksiz sayilir. kazimcanin gelismesini durduracak riski de var. daha mantiklisi sasha boey gibi bir adamin sol bek versiyonu bulmak idi.

zahayla anhelino mevki acidan zaten rahat oldugumuz transferler. simdi amigonun biri kerem akturkogluna olcan adin muamelesi cekecek ama kendisi torreirayla ikardiyle beraber sezonun en iyisiydi - orada da keremle forma rekabete girecek ayni yasta/yaslarda alinsaydi, bana göre daha mantikli olurdu. sampiyonlar ligi faktörü var da mauro icardi diye bi topcumuz da var.

kagit uzere guzel isler yapildi ama maddi anlamda kulubumuzu nasil etkileyecegini merak ediyorum. cok risk aldik cunku

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt