Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
sabahtan beri feneri övüyorsunne yazık ki bu szymanski 30 gol 30 asist yapar gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabahtan beri feneri övüyorsunne yazık ki bu szymanski 30 gol 30 asist yapar gibi duruyor
+ Bakambu, Günay, Halilkerem
zaha
tete
angelino
ziyechden
harici yeni transferimiz yok bu arada
biz niye 100 tane transfer yapmışız gibi hissediyoruz
kırmızıya kadar izledimİlk defa fbyi 45 dk izledim,o da 2.yarida.syzmanski gol harici piyasada yoktu.bitiriciligi iyi ama skor yapmayinca okların hedefi olur. irfancan oyunun daha cok icinde,ki 2.yari atılan 3 goldede payı var.su an fbnin gol ve asist olarak en skoreri irfancansa bi daha düşünmek lazım bence.baya tirt rakiplerle ve 10 kişi kalan takımlarla oynadılar geçen seneki gibi
Torreirayı hocanın kalleş kankasının şeref yoksunu oyuncusu bilerek sakatlayıp bu sene bize zarar vermeye çalıştı.Fenerbahçenin avantajı aldığı adamların hepsi direk skora katkı ile başladılar fena da oynamıyorlar. Bizim oynadığımız takımda daha yeni transferleri göremedik. Buna rağmen elemelerden geçtik lige de fena başlamadık.
Ziyech Tete Zaha oynamaya başladığında çok şeyler farkedecek. Ülkemizin en iyi ortasahası Torreira’dan bile bu sene doğru dürüst faydalanamadık. O bile yeni transfer sayılır. Bekleyecek gün azaldı 8 numara gelir ve Ramos’da alınırsa takım başka bir boyuta evrilir.
pırandeli yorumunu andıran yorum olmuşOkan Özkan a göre fb 200 gol atar 114 puan toplar 195 averaj yapar. Dzeko 55 golle gol krali olur Simanski 30 asistle asit krali. Livakovic 33 mac gol yemez
Anlamadim desem Şükrü renktasimpırandeli yorumunu andıran yorum olmuş
İnsan değil dedim attı golüOha genkin 99 numarası insanmı
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beni seviyon muOkan Ozkana bloklayin, daha bos bir adam gormedim forumda.