- 6 Eylül 2014
- 93.172
- 64.118
- 4.488
Analiz yapmayı öğrenebilir en onceBir transfer planlamamiz olduğunu düşünmüyorum. Okan hocaya çok ciddi iş düşüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Analiz yapmayı öğrenebilir en onceBir transfer planlamamiz olduğunu düşünmüyorum. Okan hocaya çok ciddi iş düşüyor.
Yalan bu şükrü mason abimiz çok zengin bı insan zaten acun'a flan sadaka verir paraya mı ihtiyacı var.
Bütün yorumlarin doğru.ismaili dikkatli izlemedim.ama genelde kafasiz bi topcu.fred sacmapan top kayıpları yapiyo,1-2 top sürdü,gerisi boş.syzmanski oyun icinde hic yok.irfancan şu an syzmanskinin de önünde galiba gol ve asist olarak.ama syzmasnkiyi yersiz pohpohluyolar,para gomduler diye.10 kisi kalan twenteye kadar san marino takimlariyla oynadilar resmen.twente maçının 2.yarisini irfancan kazandırdı,biraz da samuel.ilk gol balık,4.gol garipti,tactan geldi galiba.5.golde penaltı olmayabilir.aldatici maçlar bunlarbu arada totemi bi kenara bırakırsak
fbde fred iş yapmaz gibi duruyor 7-8 maça homurdanmalar başlar
ben size ismi bizle anılırken dedim
herif pas özürlüsü ne oynadığı belli olmayan bir herif
pres yapıyor gözüküyor ama hep gölge
o pas hatalarına devam etsin göze batmaya başlar
15 verdiler mecbur oynatacaklar
szymanski tam bir iliç ya birebir aynı
iliç daha çok pyunun içindeydi tek
tipide benziyor oyun stilide
bu maçda ilk 30 dakika sahada gözükmedi
casper adayım bu sene bu herif
tadiç çok iyi bir topçu ama yaşlılığı belli
eyt mataya bağlayscakmış gibi bir havası var
mert-ferdi bekleri çok mantıklı bu maç kötü olanilirler ama özellikle lig maçlarında fark yaratır ne yazık ki
sadece bir maçla bakmayın olaya
yabancı kaleci için çok iyi bir planlama
livakoviç iyimi kötümü çözemediğim bi kaleci
biraz çizgi kalecisi gibi hırvat milli takımı yanıltıcı olabilir
çok defansif oynayan bir takım
genel olarak kırmızıya kadar fbnin ne oynadığı belli değildi
birşeyler eksik gibi ama ne olduğunu çözemedim
aslında ilk 11 en yakın takımla çıktılar
ismail şuan fbnin en iyisi yani bir 6 transferide değiştirmez bunu
güçlü rakiplere karşı
syzmanski-fred 8/10 ikilisi çok çok güçsüz kalacakmış gibi duruyor
szymanskinin pek presini görmedim
fredde dediğim gibi gölge presci herifin teki
sadece göz boyuyor koşarak
bu sene ilk defa fbyi izledim
kırmızıya kadar ne oynadığı belli olmayan doğaçlama oynayan bir takım gördüm
Valla bilmiyorum artık gidip bulup getirsinler. Bu kadar saçma bi kadro planlaması olmaz. Anladık paramızı maksimum kullanmaya çalışıyoruz da takım oturana kadar devre arası olacak.
Ödedigin şeyi iptal etsen bile 1 ay dolana kadar izleyebilirsin. 1 ay geçti mi yoksa?iptal ettik
Forumdan öğrenecek çok şeyi var hocamizin ..ınter görmüş adamlar sonuçta tüm üyelerAnaliz yapmayı öğrenebilir en once
3 aydır yatan bi adam getirmesinler de...Eylül'de alacağımız adam muhtemelen 29-32 yaş arasında bir yıldız olur, onu da kiralariz bir sene
TamamForumdan öğrenecek çok şeyi var hocamizin ..ınter görmüş adamlar sonuçta tüm üyeler
Rasika ve zanyolo olmayinca kadroyu bozmuşuz masondaşkerem
zaha
tete
angelino
ziyechden
harici yeni transferimiz yok bu arada
biz niye 100 tane transfer yapmışız gibi hissediyoruz
E sen sürekli bir şeylere sövmüyor musun zaten.Takım bas bas 6 ve 8 numara diye bağırırken gidip de talisca'yı alırlarsa bayağı söverim.

Müdür iyimisin
Zyech var bakışca ne alakatalisca
ramos
gelsin transferi kapatalım.
a.sanchezi maalesef kaptırmışız intere
zehirli ok gelmiş abv
bakışalım mı biraz uzaklara tamam diye bağırırızZyech var bakışca ne alaka