Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Bayilacaz ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla abisinin nasihatı ile ve Ziyech etkisiyle hiçte imkansız değilErden Bey; Fred ve Ndombili için görüşürken baktı biz Fred'i alsak ManU, Amrabat'a çökecek. Ulan biz neden Amrabat'ı almıyoruz ManU'dan neyimiz eksik diyip Amrabat için kolları sıvadı
Hikayenin devamı ilerleyen günlerde
ben bıraktım 3 sene oldu hala canım ara ara istiyorVeratti mactan once sigara iciyormus
Amrabat
Bodruma gidiyim gel benlenabıon şeker![]()
Aslında doğru tabir ciğerleri sağlam olmalıNefes alsın yeter

Symanzki ozelinde soylemiyorum ama ayagina top bekleyen 10 numara yerine kosan basan dinamik genc oyuncuyu her zaman tercih ederimTalisca işi doğru,bos yapmasak mi.mertens gidici işte.taliscayi alan ortsahayi ihya eder.gidin syzmasnki övün,konferansta 2 gol atti diye
Konum atBodruma gidiyim gel benle![]()
Veratti yüzde 55 benceHaluk Yürekli: "Erden Timur'u bildiğim için %1 ihtimalde olsa Sofyan Amrabat veya Veratti'ye kesin gitmiştir."
Talisca işte bu attığı resmenOlabilir böyle tweet atıyorsa genelde isim paylaşamıyor ama iş bitmek üzere oluyor daha önce 2 tane Truva atı attı 1'inde Zaha 1'inde Tete geldi gene bir şey ima ediyor.
Bayilacaz ha