Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: “Yunus Akgün, 10 milyon euro satın alma opsiyonlu Leicester City'e gidiyor.”

Sana sunu net olarak soylebilirim: Sergio ve Mertens hic bir yere gitmeyecek, gidecegini dusunen biraz naif insanlar olabilir. Mertens aile olarak istemez, zaten son senesi herif futbolu bizde birakacak. Esi de bunu daha once acikladi zaten.

Oliveira'da hic ayrilacam havasi yok , Arabistan'dan kimse almaz yani o isi de gecelim.
Taliscada alınmayacak zaten , boş yangın

Torreira Fiorentina'dayken Amrabat yedeğiydi, birlikte çok fazla oynamadılar. İyi bir ikili olacaklarını pek sanmıyorum.
Evet öyleydi. Pulgar ve Bonaventura da vardı o rotasyonda. Ancak bizim oyun anlayışımızda oynayamaz diye bir şey yok. Amrabat 6 Torreira 8 Ziyech 10 şeklinde bir 3'lü çok rahat oynar.

Dominguez yada Amrabat olacak gibi geliyor bana. Amrabat'ta özellikle Ceo'larının bu gün yaptığı Amrabat tek başına çalışıyor ve teklif gelmedi açıklaması ümitlendirdi beni bir fırsat doğabilir.

Zaten Celtic 1.00 puan alacak üstüne Rangers geçerse 2.00 alma ihtimalleri var nereye geçiyoruz. :asd:

8 numarayı fırsat transferine bırakmak büyük kumar, satan adamlar da senin ihtiyacın olduğunu bilmiyor mu ya alacaksın ya alacaksın...
O bölgede şimdilik Arapları geçersek alınabilecek 2 oyuncu var. Sofian ile Guendouzi, plase en kötü elde tuttuğumuz Dominguez duruyor. İlk 2-3 olma yada bir yere giderse gidip alacağımız 8 az çok belli gibi.
Şu 2-3 gun belli edecek artık ne olacak kim nereye gidiyor kalıyor mu.

Corriere dello Sporta göre Fiorentina Amrabat satilacaksa en gec bu cuma satilmasini istiyormus. Cünkü yerini doldurmak icin yeteri kadar zaman istiyorlarmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt