Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm biz ne yaşıyoruz ya?

Gelen oyuncular bir acayip, adı geçenler bir acayip bünye alışkın değil tepki veriyoruz doğal olarak.

Zaha, İcardi, Ziyech, Tete üstüne bir de Talisca veya Felix fırsatı diyorsunuz.

Veratti, Amrabat, Fofana falan bunlar acayip işler normal değil.

Daha 2 sezon önce Mustafa Mohamed milli takıma gittiğinde askere alacaklar forvetsiz kalacağız diye korkan adamlarız biz...

Artık bütçeyi falan düşünmüyorum tertemiz delirdim hepsini alalım.

Ramos'u her zaman beğenmişimdir bekten geçişli olduğu için oyun kurulumu ve görüşü de yüksek belki eski atletizmi yok ama şu an ki hali bile bu ülkeye fazla gelir sadece stoperlik yapıp oyun kursa duran toplarda skor alsa çok net maaşını çıkarır.
Adam dünyanın en iyi stoperiydi birde beğenmeseydin reis :asd: virgil van dijk 2 sene prime yaptı o seviyeye çıkamadı ramos rahat 10 sene falan uçurdu reali yav.

Olm biz ne yaşıyoruz ya?

Gelen oyuncular bir acayip, adı geçenler bir acayip bünye alışkın değil tepki veriyoruz doğal olarak.

Daha 2 sezon önce Mustafa Mohamed milli takıma gittiğinde askere alacaklar forvetsiz kalacağız diye korkan adamlarız biz...

Ben hala yedekte tete ziyech zaha olmasına şaşırıyorum. Bunlar olurken de zaniolo gidiyor o geldi gitti arada kaynadı öyle bi topçu şaka gibi bir dönem yaşadık çok garip

Olm biz ne yaşıyoruz ya?

st. etienne taraftarıyla mostafa mohammed için kapışıyorduk ya şaka gibi
seviye ne kadar düşükmüş anasını satayım

Ramos'un gelmesi oyun kurulumu ve defans hattına Icardi gibi bir lider kazandırır. Başarı her zaman aç kupalar kazanmaya doymayan bir karakter olduğu için ciddiyeti hiçbir zaman bırakmayacaktır. Tek olumsuzluğu 37 yaşında olması ama Dzeko ile aynı yaşta olduğunu düşünürsek stoper olarak rahatlıkla bu ülke futbolunu kaldıracaktır.

Nelsson'un gidişi değerini bulup giderse üzmez ama sonuçta potansiyel bir oyuncuyu yollayıp Ramos gibi bir adama toplamda 12-13 m euro civarı veriyoruz kalan parayla da en azından bir tane yatırımlık stoper alınıp Ramos'un yetiştirmesini sağlayabiliriz en azından antrenmanlarda nasıl stoper olunacağını öğretir ve ondan sonrası emaneti devralır.

Orta saha bariz şart 8+3 için Salih Özcan'a hayır demem Kerem formsuz olduğu zaman B planımız hiçbir zaman olmayacak o yüzden Torreira-Salih Özcan ikilisi de olabilir. Hatta Oliveira yollayıp genç bir scout transferi de yapılabilir.

Bu takım son 15 maçtır geçen senenin sonlarından itibaren hep Icardi'ye bakıyor onu dinlendireceğimiz maçlar olacaktır. Zaha, Tete ve Ziyech katılımıyla güç kazanacağımız doğru fakat Zaha hariç hiçbiri net bir skorer olamaz o yüzden Talisca hamlesine de karşı değilim hatta Icardi'yi de rahatlatıp daha çok boş alan açabilir.

Ramos belli ki cl’ye katilmamizi bekliyor

Bunu dedigi veya belli ettigi an da masadan kalkmamiz gerekirdi

Ramos'un gelmesi oyun kurulumu ve defans hattına Icardi gibi bir lider kazandırır. Başarı her zaman aç kupalar kazanmaya doymayan bir karakter olduğu için ciddiyeti hiçbir zaman bırakmayacaktır. Tek olumsuzluğu 37 yaşında olması ama Dzeko ile aynı yaşta olduğunu düşünürsek stoper olarak rahatlıkla bu ülke futbolunu kaldıracaktır.

Nelsson'un gidişi değerini bulup giderse üzmez ama sonuçta potansiyel bir oyuncuyu yollayıp Ramos gibi bir adama toplamda 12-13 m euro civarı veriyoruz kalan parayla da en azından bir tane yatırımlık stoper alınıp Ramos'un yetiştirmesini sağlayabiliriz en azından antrenmanlarda nasıl stoper olunacağını öğretir ve ondan sonrası emaneti devralır.

Orta saha bariz şart 8+3 için Salih Özcan'a hayır demem Kerem formsuz olduğu zaman B planımız hiçbir zaman olmayacak o yüzden Torreira-Salih Özcan ikilisi de olabilir. Hatta Oliveira yollayıp genç bir scout transferi de yapılabilir.

Bu takım son 15 maçtır geçen senenin sonlarından itibaren hep Icardi'ye bakıyor onu dinlendireceğimiz maçlar olacaktır. Zaha, Tete ve Ziyech katılımıyla güç kazanacağımız doğru fakat Zaha hariç hiçbiri net bir skorer olamaz o yüzden Talisca hamlesine de karşı değilim hatta Icardi'yi de rahatlatıp daha çok boş alan açabilir.
Bu kadar bekledikten sonra salih özcan olmaz o transfer bence.

Açıkçası dünkü maçta yaşadıklarımız dan sonra erden başkan ve Okan hoca ramos vs herşeyi bir kenara bırakıp ortasahayi bitirmeye ugrasmiyorsa başka bir sorun var demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt