Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.118
- 4.218
RamosBeyler Chelsea deki Thiago Silva mi yoksa Sergio Ramos mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RamosBeyler Chelsea deki Thiago Silva mi yoksa Sergio Ramos mu ?
hasan dayı senle yaşıt adamı istememe ve gs topçusu olana kadar istediğim sözü söyleme hakkım varRamos gibi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük stoperine de avel demez insan be. Bu nasıl yersiz bir özgüven.
4 eylülden sonra gelmesinin bir anlamı yokYarın kimi getirirsen getir tek oynayabileceği maç küme düşme adaylardan Antep deplasmanı, ondan sonra milli ara zaten.
Aman geç kaldık ah vah diye kahrolmaya gerek yok.
Erden Timur sağlığından ödün vererek çalışıyor kulüp için, mutlaka elinden gelen en iyisini getirecektir bu azimle
hasan dayı senle yaşıt adamı istememe ve gs topçusu olana kadar istediğim sözü söyleme hakkım var
teşekkürler
Talisca gole yakın oyuncu Tete ile yer değiştirelim.
tek seçenek box to box bırakalım plsYeni anketimiz eklenmiştir
Üstat bugün Pendik e5te taysi soyadlı bir ilan gördüm. Herhangi bir akrabalık var mı?Terbiye sınırlarını aşıyorsun. Hamlelerini dikkat et
Üstat bugün Pendik e5te taysi soyadlı bir ilan gördüm. Herhangi bir akrabalık var mı?
Üstat bugün Pendik e5te taysi soyadlı bir ilan gördüm. Herhangi bir akrabalık var mı?
1 eylülden öncede hepsini getiremiyorsun avrupa kapatmadan…4 eylülden sonra gelmesinin bir anlamı yok