Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.055
- 76.118
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
no man sky oynuyomussunTa ta taaaaaaaa
Veratti ve salih ozcanOrta saha kimi alacaz harbi merak ediyorum 50 gündür Dominguez bekletiyoruz ne planlıyoruz gerçekten görmek için az kaldı.
taliscayla ramosa vereceğim paranın hepsini orta sahaya gömerim. hojberg,gravenberch,fofana artık kim oluyorsa
O neymiş yano man sky oynuyomussun
Orta saha kimi alacaz harbi merak ediyorum 50 gündür Dominguez bekletiyoruz ne planlıyoruz gerçekten görmek için az kaldı.
.Ekli dosyayı görüntüle 216722
berkan hangisi oluyo
hiçbirine oturtamadım kafamda b2b diye aldıkta iki yönde yok
Burak Elmas bedavayken almamış üstüne Gedson almamıştı bundan daha kötü bir vizyonsuz başkan daha görmeyiz.çalhanoğlu
Orta saha kimi alacaz harbi merak ediyorum 50 gündür Dominguez bekletiyoruz ne planlıyoruz gerçekten görmek için az kaldı.
kamil ahmet cörekciAma Galatasaray'da yapar![]()
Nalbant napıyosunTalisca ve Ramos istemeyenler Tamam en cok futbolu siz biliyonuz.
Sergen istiyor herhalde onları ona göre düşün.Talisca ve Ramos istemeyenler Tamam en cok futbolu siz biliyonuz.
Ben Rashica istiyordum Sergen Zaniolo kalsın istiyordu dostu dosta kırdırdılar ikisi de gitti. Bu saatten sonra Sergenle aynı fikirdeyim Talisca ve Ramos gelmeli.Sergen istiyor herhalde onları ona göre düşün.