- 26 Ocak 2021
- 41.015
- 40.267
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo kiralık en azindanBen Rashica istiyordum Sergen Zaniolo kalsın istiyordu dostu dosta kırdırdılar ikisi de gitti. Bu saatten sonra Sergenle aynı fikirdeyim ne varsa gelsin artık bende istiyorum.![]()
arkadaşlar uygulamada bir sıkıntı var mi?
Tarayıcıdan giriyorum ama uygulama dan girmek istedigimde beni direk atiyor 1 saniye de?
Kamil abi naberÖnbelleği ve uygulama verilerini temizle....
Abdülkerim 5 - Ramos 7 ikisi minimum 10+ yapar.Ramos ligde kaç gol atar ?
Ortaya bağlı bazen çok leş ortalar yapılıyor kornerde, genel duran topta ama ben 5 tane atar diyorum en az.Ramos ligde kaç gol atar ?
Ramos ligde kaç gol atar ?
Bana küfür etmek istiyorsan Talisca'yı beklemene gerek yok.Sana mı Taliscaya'mı ?
Ortaya bağlı bazen çok leş ortalar yapılıyor kornerde, genel duran topta ama ben 5 tane atar diyorum en az.
Milleti tuzağa mı çekiyorsun yineBana küfür etmek istiyorsan Talisca'yı beklemene gerek yok.

Düşünsenize Ziyech duran toptan orta açıyor içeride Ramos + Abdülkerim + Talisca + Icardi rakip 2 stoper birbirine bakıp lan hangisini tutuyoruz diye düşünürken golleri bile atabiliriz. Bu 4'lü sezon sonunda minimum 25 kafa golü olur.
Tüm gol yükü icardi nin omuzlarında...Kerem son lig golünü karagumruk maçında atmış 8 haftadır golü yok ligin 2.yarisi sadece 2 gol attı zaten..Mertens tüm sezon 5 gol attı sadece forvet arkası bir oyuncu için çok düşük bir sayı..
Ziyech tete zaha bunlardan kesinlikle yeterli sayıda gol katkısı almamız lazım..
Milli arada gelir Volz'dan belki memnun değillerdi daha iyisini arıyor olabiliriz.Ne zaman katılacak acaba? Bu sezon başından beri söyleniyor çünkü. Kaliteli ekip her zaman iyidir. Moritz Volz ayrılmış yeri dolması lazımdı belki o geri döner hala başka bir kulübe gitmemiş çünkü.
Moldeye attığı golde gol olduğunu anlamadım çok hızlı bir sekanstıTalisca gelince küfür edilmesi normal Icardi anormal gol atınca herkes yok artık aa diyordur Talisca'da uzaydan çakınca aa çaktı deriz.![]()