Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro planlaması: Oluşacak yıldız transferi fırsatlarına göre, doğaçlama...

Okan Hocayı da Erden Başkanı da çok seviyorum ama izlenen yolun başarıya ulaşması tamamen tesadüflere kalıyor. Geçen yıl da benzer bir durum vardı. Her mevkii için hedeflenen alternatiflerin 'sürsen bulaşmayacak' tabirine uygun şekilde birbirinden en alakasız profiller olduğunu burada konuşmuştuk. Ancak seçim-TD tercihi filan derken zamanın kısalmasından dolayı mazur görmüştük. Bu yıl ise iş çok daha kolaydı ve yeterli zaman da vardı; daha sezon devam ederken bazı hamlelerin ön adımı atılmış olmalıydı...

An itibariyle nicelik bakımından şişkin, nitelik bakımından bazı mevkiiler için yetersiz/şüpheli bir kadroya sahibiz...

kadroda eksik olan de paul tarzı bi oyuncu, üst seviye stoper bi de bana göre icardiye yedek olabilecek süzme bi golcü. bakambu bu adam değil , olamaz da

Umarım beklediğimize değer gelecek isim(ler). Çünkü bu kadar geç hazır hale gelmemiz bizim için hem CL hem ligde bir dezavantaj olacak.

Çokta boş transferler yaptık. Yönetime ister istemez güven azalıyor. Madem orta saha alacaksın, Sergio kalacak, neden Kerem'i kulübede otursun diye alırsın. Kulübeye neden oyuncu alırsın? 11 için adam alsana. Bakambu, Halil, Yusuf. Bunlar plansizlik değilse nedir? Hayatta 11'e yazmayacağın adamları transfer etmek saçmalık değil mi?

Takımda en yüksek zıplayan herif boeyken hızlı diye duran toplarda hep geride tutmamız biraz saçma nelssonun sürekli ileride olup bir b.k yapamamasını düşünürsek geride karşılaması gereken herif nelsson olmalı yada Angelino varken Angelino olmalı.
Acilen beye duran topta kafa atma çalıştırılmalı.

Jumanji Çakmaktaş İso
Jetsın Hacı Kunta Kinte
Torreira Amrabat Ziyech

Takımda en yüksek zıplayan herif boeyken hızlı diye duran toplarda hep geride tutmamız biraz saçma nelssonun sürekli ileride olup bir b.k yapamamasını düşünürsek geride karşılaması gereken herif nelsson olmalı yada Angelino varken Angelino olmalı.
Acilen beye duran topta kafa atma çalıştırılmalı.
Boey hızlı, Nelsson görece yavaş olduğu için olmasın?!..Angelino da olası birebir mücadele durumunda fiziksel direnci düşük olduğu için tercih edilmiyor diye tahmin ediyorum...

Evlatçılık yapmasa taraftar böyle aksiyon almazdı kendisine, ben kendisinden razıyım kredisi büyüktür ama dün oynadığı yunus kumarı tutmasa şuan bavulunu hazırlıyordu, bir oyuncusu gidecek diye sırf ona jest olması için 30 milyonluk bir turu riske attı. Yarın öbürgün Zaha ve tete hazır olduklarında ilk 11 çıkmak zorundalar çıkacaklar başka çaresi yok okan hoca bunu kestiremiyor.
Zaten sıkıntı hepsi geldiğinde evlatcilik yaptiginda değil, yani tam kadro olduğumuz da illaki birileri kesik yiyecek yerli kuralindan, o sebepten her kesik yiyende bu tete olsun ziyech olsun Zaha olsun taraftar eleştirecek o olsaydı böyle olmazdı diye. O sebepten işi zor. Gönül isterdi ki sinir olmasın
----icardi----
Zaha-ziyech-tete
-ndombele-torreira
Angel-nelson-sergio-boey çıkalım ama

United Afrika kupasında kalede bayındır ile çıkacakmış Onana milli takıma gidince kale buna kalacak.
Dünyanın en komik olayı olabilir şu olay ya sabırsızlıkla bekliyorum.

13 ocak 11 şubat arası oynanacakmış afrika kupası.
Premier lig fikstürüne göre 13 ocakta başlayan maçlar şöyle

Manchester United
4.png
-
373.png
Tottenham Hotspur

30 ocak
Wolverhampton
388.png
-
4.png
Manchester United

3 şubat
Manchester United
4.png
-
381.png
West Ham United

10 şubat
Aston Villa
158.png
-
4.png
Manchester United

Şöyle bakınca premier lig buna göre ayarlanmış gibi görünüyor.
30 aralık-13 ocak-30 ocak. Çoğu takımın oyuncusu 2 maç sonra dönecek gibi görünüyor.
Bizim ligde de bu süreçte en az 6 maç yaparız diyeyim. Grup maçlarının olduğu zaman ligde turnuva ülkelerinden daha çok maç yaparız biz.

Kamp falan derken 7'sinde falan toplanır takımlar. Toplamda 7 maç falan olacakmış :asd: muhteşem yav. Bir biz akıllıyız ya.

Kuvvetle muhtemel beşiktaşın şu maçlarda 7 as oyuncusu yok.
Kasımpaşa, Karagümrük, Pendik, Adana, Sivas, oyuncuları çeyrek final falan yaparlarsa Trabzonspor maçı da garanti yorgunluk derken kayseri maçına da çıkacaklar.

Oha ki ne oha.

Boey hızlı, Nelsson görece yavaş olduğu için olmasın?!..Angelino da olası birebir mücadele durumunda fiziksel direnci düşük olduğu için tercih edilmiyor diye tahmin ediyorum...
Tamam da kontratak zaten yiyoruz pek bir başarılı bir aksiyon olmuyor ki bizim için. Ya dışarı çıkıyor yada kontradan deli danalar gibi koşuyoruz. En azından müthiş zıplama yapabilen oyuncuyu değerlendirip gol şansını artırmak gerekir. Nelsson korner aksiyonu = boş atak. Angelino hızlı bir oyuncu ki geride zaten torreira da kalıyor bu ikisi destek gelene kadar süpürür. Mertens bu konuda inanılmaz yardım ediyor takıma. Yay çevresinde duruyor öncelikli olarak.

Transferlerin tamamen planlama yerine "firsat" uzerine yapildigini dusunmeye basladim.

Ancak isin su tarafi da var. Basinda cikan haberlerin %90'inin yalan oldugunu dusunursek gene de transfer sezonunun bitmesini beklemekte fayda var.

5 Eylul gecesi adam gibi iki hadi bilemedin bir orta saha gelmezse yangin cikarma vaktidir.

Son olarak da Talisca gibi ruhsuz defansif yonu sifir olan adamlari istemiyoruz. Ligin bug'i falan gibi sacma mesajlar goruyorum. Kardesim biz zaten ligi alacagiz. Talisca'ya mi ihtiyacimiz var? Kuslar iki uc tane dandik takima karsi kazandi diye yangin cikaranlari goruyorum. Adamlarin genlerinde loser'lik var. Hala anlayamadiniz mi?

bjk ve fenerin defanslar tırt.İcardi markajdan kaçma show yapsın diye gün saymaya başlayabiliriz

Foruma fazla giremiyorum bu arada taliscsyı çok isterdim şahsen ama ziyec varken anlamsız ve gereksiz olur gelmesin kesinlikle

Bjk fenere çalım atılacak diye yapılan anlamsız transferlere anlam veremiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt