Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.247
- 72.849
- 5.188
Acil wow atın şunun her mesajınaBiz de para olmaz
Kolpa olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acil wow atın şunun her mesajınaBiz de para olmaz
Kolpa olur
İğrençsiniz ya. Murat'dan beklemezdim.gscnin ünlü üyesi @Murat Durmaz etek traşı yaparken başka bir gsc üyesiyle görüntülü konuştuğunu itiraf etti. bu üye kim?
niye abi sen etek tıraşı yapmıyor musun?İğrençsiniz ya. Murat'dan beklemezdim.
Cepte 255 tl para kaldı
İban gönder
Ciddi mi hemen yollarım bak
Biz de para olmaz
Kolpa olur
Lapident diye bir şey var. Ayrıca etek tıraşı yaparken milleti aramıyoruz canım benim.niye abi sen etek tıraşı yapmıyor musun?
Hee sen aramaya kızdın bu kadar.Lapident diye bir şey var. Ayrıca etek tıraşı yaparken milleti aramıyoruz canım benim.
Acil wow atın şunun her mesajına
Mete1907 kim Umut Gül mü
46 lig maçları var sadece. 3 maç oynandı 43 kaldı. Sonradan girme falan 25 maç oynar diye düşünüyorum. Bu diğer aldı dedikleri adam über bir şey çıkmazsa.25 mac mi. Neyse ins ingilterede futbolu biraz ogrenir de seneye ekibimize faydali olur.
Yok ya o kadar pahalı değil.Hee sen aramaya kızdın bu kadar.
Çok pahalı o lapident abi ya
AbinHee sen aramaya kızdın bu kadar.
Çok pahalı o lapident abi ya
Abin
Kumdan abi
.Yok ya o kadar pahalı değil.
Helal olsun sizlere, insanlara dostluk ve kardeşliği her anlamda öğretiyorsunuz, toplum olarak size borcumuzu asla ödeyemeyiz.gscnin ünlü üyesi @Murat Durmaz etek traşı yaparken başka bir gsc üyesiyle görüntülü konuştuğunu itiraf etti. bu üye kim?
Bahsettiğin şahıs bende engelli. Ayrıca sarmasın bana işine baksın.