Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos gelirse Nelsson gitmezse

3'lü oynayacağız kadroları buna göre kuralım

Nelsson-Ramos-Abdulkerim

Yedek oturacak oyuncu yok

pompaci serkan var ya, mizahci.

17299027-1200x675.jpg

dikkat edersenız taraftarda da çok ciddi bir ortasaha beklentisi yok hatta dillendiren bile yok

herkes kafayı kırmış gibi ramos konusuyor daha 3 gun önce molde tecavuzune ugramamıs gibi
Taraftarda aşırı ciddi bir ortasaha beklentisi var da herkes erden timur ne yapacak diye merakla sessizce bekliyor sadece

Galatasaray forumu burası, kime Barçalı diyorsun ? Açık açık yaz. Ben Ramos'a da Ramos'u alacak adama da düşmanım, dünya üzerinde Real Madrid kadar nefret ettiğim ikinci bir takım varsa o da Barcelona'dır. Bin kere söyledik ama olmayınca olmuyor hakikaten bu cebinizden mi çıkıyor meselesini. Acayip acayip şeyler yazıyorsun, tepki gösterince de çabamızın adı gağassaray oluyor. Timur da benim babamın oğlu değil, kimseye tek senelik başarısı üzerinden güvenecek değilim. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi güncel olarak muhtemelen iyi bir stoper bile değil, o yüzden her türlü muameleyi hakediyor. Ondan daha fazla ona 6-7 milyon euro bağlayacak adam hakediyor da iş resmileşince konuşacağız onları da.

@Feramuz Kayalar bak kardeş hadi birlikte oynayın

Bizimkilerin orta saha için bu kadar sessiz görünmesi artık herhalde Avrupa'da transfer süresinin bitmesinin beklenmesinden. 1 Eylül'den sonra birkaç gün içinde saldırırız diye düşünüyorlar. Muhtemelen de takımıyla 1 sene sözleşmesi kalan birini uygun fiyata alalım derler.

İsim olarak sürpriz olmaz, büyük ihtimalle medyada adı geçenlerden biri olur:
Veratti olmaz belli ki söylenen rakamlar bizim 3 yıllık transfer bütçesinden fazla.
Gündüzi Lazio'ya gidiyor.
Gravenberch de belli ki bizi çok aşıyor.
Fofana için de 25 milyon falan diyorlardı ama 1 sene sözleşmesi kalmış. Bir ihtimal İngiltere'ye gitmezse eğer bizimkiler çökmeye çalışırlar ama Fransızlar ucuza bırakmamak için süründürürler diye düşünüyorum. Çok ihtimalli görmüyorum yani.
Amrabat da İngiltere'ye gitmezse Fofana'ya kıyasla daha muhtemel gibi duruyor. Onun da son senesi.
Dominguez için belki fazla defansif olduğunu düşündükleri için hala bakınıyoruzdur. Diğerlerini taksitli, bonuslu, sonraki satıştan paylı maylı alamazsak muhtemelen hedef bu arkadaş olur.

Bunlar tabii hep yorum. Ndombele gibi bitmiş okeye dönen arkadaşlar yerine bunların hangisi gelirse ben tamamım şahsen. Hepsi farklı tipte adamlar olsa da bir şekilde uyar bence bize. Zaten anladığım kadarıyla Torreira'yı 8 oynatma fikri de var, o yüzden esnek davranıyoruz.

Galatasaray forumu burası, kime Barçalı diyorsun ? Açık açık yaz. Ben Ramos'a da Ramos'u alacak adama da düşmanım, dünya üzerinde Real Madrid kadar nefret ettiğim ikinci bir takım varsa o da Barcelona'dır. Bin kere söyledik ama olmayınca olmuyor hakikaten bu cebinizden mi çıkıyor meselesini. Acayip acayip şeyler yazıyorsun, tepki gösterince de çabamızın adı gağassaray oluyor. Timur da benim babamın oğlu değil, kimseye tek senelik başarısı üzerinden güvenecek değilim. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperi güncel olarak muhtemelen iyi bir stoper bile değil, o yüzden her türlü muameleyi hakediyor. Ondan daha fazla ona 6-7 milyon euro bağlayacak adam hakediyor da iş resmileşince konuşacağız onları da.
Sen niye üstüne alındın. Hayırdır açık yazsam ne olur kapalı yazsam ne olur.
Ayrıca sen fikrini beyan ettin bende ettim Alp kardeşim. Niye durduk yere sinir yaptın onu anlamadım ? Sen istemiyorsun ben istiyorum var mı problem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt