- 27 Ocak 2010
- 139.045
- 105.299
- 5.648
acaba forumda hangi nickle onlayn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanliş dusunuyorsun ozaman. Öyle birsey olsa rabio niye uzatsin? Veya juve birakacak olsa niye uzatsin. Bunlara mantikli cevabin varsa oluru vardirOlabilir diye düşünüyorum ki yazıyorum.
Bence biri ile anlaşıldı salı günü oynanacak maç bekleniyor. Tahminim ndombele satın alma opsiyonlu kiralık gelecek.Salı günü maç sonunda kap gelmezse yangın çıkarmak farzdır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamin ismini yazdigim icin uyari aldim. Ne gunlere kaldik
Cafer Güneyacaba forumda hangi nickle onlayn
Daha ucuza gitmesin diye elini güçlendirmek için. Biz Nelssonla yeni sözleşme yapsak şimdi teklif gelse değerlendirmeyecek miyiz?Yanliş dusunuyorsun ozaman. Öyle birsey olsa rabio niye uzatsin? Veya juve birakacak olsa niye uzatsin. Bunlara mantikli cevabin varsa oluru vardir
Nereye üstad
Nelson örneği uzaktan yakinda alakasi yokDaha ucuza gitmesin diye elini güçlendirmek için. Biz Nelssonla yeni sözleşme yapsak şimdi teklif gelse değerlendirmeyecek miyiz?
kilomuz tutuyor kendisi ileacaba forumda hangi nickle onlayn
Boşta olduğunu unutmuşum şuan hak verdim sana.Nelson örneği uzaktan yakinda alakasi yok
Adam boşa cikmisti. Uzatmaz gidecegi takimdan imza parasi alirdi!