Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1692994901265.webp

Ramos 1+1 okeyim. Veratti 3 yıl ideal.
Nelssonu yedek bırakıp gitmesini artiran bir hamleye karsiyim. Molde maçında Ramos oynasaysi bisey degismezdi ayrıca. Nelsson-Ramos zor olur malum yabancı sınırından dolayı.

Verratti farklı konu ama Amkarbat gibi o da bi hayli zor, hatta imkansız bile denilir.

Takımın en önemli eksiğini ısrarla son günlere bırakıyorsan beklediğimize değecek bir oyuncu getirmek zorundasın. Ndombele gelirse muhtemelen bütün bir sezonu ve ön tarafa yapılan bunca harcamayı çöpe atmış olacağız. Artık hazır olmayan oyuncu lüxü yok bu takımın. Zaten pamuk ipliğine bağlı bir süreç yaşıyoruz.
Erden T. 1 yılda yaptıkları ile heykeli dikilecek işler yapmıştır ama bazen öyle bir şey yaparsınız ki bundan önce yaptığınız hiçbir şeyin esamesi okunmaz. Bu da öyle.

Nelssonu yedek bırakıp gitmesini artiran bir hamleye karsiyim. Molde maçında Ramos oynasaysi bisey degismezdi ayrıca. Nelsson-Ramos zor olur malum yabancı sınırından dolayı.

Verratti farklı konu ama Amkarbat gibi o da bi hayli zor, hatta imkansız bile denilir.
Nelsson'un durum Molde maçı son maçı olur gibi gözüküyor. Ramos gelirse zaten Nelsson olmaz. Avantajları da dezavantajları da illa ki olacaktır ama kısa vadede Ramos etkisini fazlasıyla alabiliriz. Bek çıkışlı olduğu için muazzam oyun kurabiliyor üstüne de hava toplarında da çok iyi rakipler uzun vurursa hepsini topar. Ben Ramos'a bu konuda sıcağım oyun kurması bile takıma seviye atlatabilir Nelsson çok fazla sağ tarafta top harcıyor kötü futbolcu değil iyi futbolcu ama top kullanımda tam iyi değil.

Verratti'yi mutlaka düşünmüştür idari ekip ama ihtimalini %1 bile görmüyorum. Icardi'den daha zor transfer şeklen.

Allah'tan Twitter kullanmıyorum muhtemelen sana özel de bu yiğit kesin karşıma çıkardı. Burda yetmedi acı çektiğimiz bir de Twitterda olmaz yani.
Ayrıca Yiğit Erden başkana ayıp etmiştir. Gereği neyse yapılsın.
Ayrıca Yiğit özür dilemeli.Yoksa Ekşi sözlükte başlık açıp giydirecek cümle alemi salacağım üzerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt