- 26 Kasım 2012
- 185.569
- 258.137
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben baskısı hırsı tekniği ile benzetiyorum. Mevkiler farklı bence sadece. Yoksa oyun karakteri anlamında benzer oyuncular.Verratti ile Okan’ın alakası yok kısa boylu olmaları dışında.
Nelssonu yedek bırakıp gitmesini artiran bir hamleye karsiyim. Molde maçında Ramos oynasaysi bisey degismezdi ayrıca. Nelsson-Ramos zor olur malum yabancı sınırından dolayı.Ramos 1+1 okeyim. Veratti 3 yıl ideal.
25 değil ama yine fazla gol atabilir reis.Mostafa Mohamed kötü 1 futbolcu değildi burayı istemiyodu gitmesi de iyi oldu bu yönden..Olmaz o iş. Fabrika ayarlarına dönmesi çok sürmez...
Ziyech sağ iç Veratti sol iç Talisca sağda oynar böyle bir 11'de. Öteki türlüsü fantezi.Icardi
Zaha-Aslanişka-Ziyech
Verratti-Torreira
Angelino-Apo-Ramos-Boey
Muslera
Nelsson'un durum Molde maçı son maçı olur gibi gözüküyor. Ramos gelirse zaten Nelsson olmaz. Avantajları da dezavantajları da illa ki olacaktır ama kısa vadede Ramos etkisini fazlasıyla alabiliriz. Bek çıkışlı olduğu için muazzam oyun kurabiliyor üstüne de hava toplarında da çok iyi rakipler uzun vurursa hepsini topar. Ben Ramos'a bu konuda sıcağım oyun kurması bile takıma seviye atlatabilir Nelsson çok fazla sağ tarafta top harcıyor kötü futbolcu değil iyi futbolcu ama top kullanımda tam iyi değil.Nelssonu yedek bırakıp gitmesini artiran bir hamleye karsiyim. Molde maçında Ramos oynasaysi bisey degismezdi ayrıca. Nelsson-Ramos zor olur malum yabancı sınırından dolayı.
Verratti farklı konu ama Amkarbat gibi o da bi hayli zor, hatta imkansız bile denilir.
Yigit mobbinge maruz kaliyo, botumuzu az rahat birakin yav
Nasılsa okuyordur burayı arkadan konuşma sayılmazArkadan konuşmak hoş değil