Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.365
- 30.173
- 1.988
3-4 güne büyük bir yangın cikar gibi forumda herkes çok gergin. Taliscacilar ramoscular 8 numaracilar derken çok sayıda cephe açılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verratti ve Guardiola kadar birbirine zıt çok az şey vardır herhalde. Pep Veratti tarzı bir orta saha ile oynayamaz en başta.Sanki bilirkişi at kafası, Cicaldauyla ligi tokatlayacaktı güya
boyu kısaymış reis , bize uygun değilmişVerratti’yi istemem ne yav
Düne kadar PSG 80 istiyordu, aldık da sizin istemeniz kaldı
Aldığın hiç bir hücum oyuncusu oynamadı henüzIcardi dışında gol atabilen yok dese kimse bir şey diyemez.
Hocam fotoyu değiştirseneboyu kısaymış reis , bize uygun değilmiş
Okan kanat orjinli bir adam, eskilerin mezzelası. Verratti net şekilde derin oyun kurucu, dar alanda kısa dribblingler yapan daha çok baskıda top çıkaran adam.Ben baskısı hırsı tekniği ile benzetiyorum. Mevkiler farklı bence sadece. Yoksa oyun karakteri anlamında benzer oyuncular.
bu furyada yeni hortladı, hala hücum oyuncusu istediklerini açık diyemedikleri için galibaAldığın hiç bir hücum oyuncusu oynamadı henüz
Kerem desen 2 sezondur 20 üstü skor katkısı veriyor
Nasıl katkısı yok diyebiliyoruz bu durumda
kerem aktürkoglu bosta![]()
sen bahane arıyon reis , Monica belucci yapsam yine içersinHocam fotoyu değiştirsene
Orhan gencebay bey sanıyorum içtikse içesim geliyor
takımda düsünülmüyorSözleşmesi mi bitti Kerem in.![]()
Beğenmediğimiz Halil in 2 golü var. Mertens in 2 golü var. Kerem in 1 golü var şu ana kadar. Barış ın da var yanlış hatırlamıyorsam.Aldığın hiç bir hücum oyuncusu oynamadı henüz
kaynak y karagöztakımda düsünülmüyor
Kerem burdan döner herzamanki gibitakımda düsünülmüyor
Bence gayet düşünülüyor.takımda düsünülmüyor
Onlar oynayıp katkı verdiğinde zaten bu dönem içinde olmayacağız. Transfer sezonu kapanmış olacak. Bugünden bakarak yazdım o örneği.Aldığın hiç bir hücum oyuncusu oynamadı henüz