Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde gerek burda gerek sözlükte gerek Twitter da talisca transferine tüm GS liler muhalif , bu transfer varsa bile taraftar sayesinde olmayacak bence.

Bu konuda beni şaşırtan Umut Nayır’ı istememesi oldu ama ismi geçen santraforların hepsi çok pahalıydı Bakambu’ya dek. bakambu’yu ucuza aldık diğerlerine nazaran.

Olabilir tabii belli olmaz da santafor ve orta saha kıtlığı var dünyada şu an.
Free transfer aslında ben de olabilir diye düşündüm ama daha önceden ilgi varken gidip fenerle görüşmüş olması irrite etmiş olabilir Erden Timur u ve Okan buruk u... Bu sebeple de salmış olabilirler.

Hatırladığım Okan hocanın eski oyuncusu ve Galatasaraylı olması. Yanlışsam düzelt. Büyük ihtimal böyle bir olay yüzndendir.

Free transfer aslında ben de olabilir diye düşündüm ama daha önceden ilgi varken gidip fenerle görüşmüş olması irrite etmiş olabilir Erden Timur u ve Okan buruk u... Bu sebeple de salmış olabilirler.

Hatırladığım Okan hocanın eski oyuncusu ve Galatasaraylı olması. Yanlışsam düzelt. Büyük ihtimal böyle bir olay yüzndendir.
Yedegin yedeği forvete Bu parayı vermek istemedik.bence.

Screenshot_2023-08-26-01-20-25-290.webp

Transfer döneminin bitmesine 3 hafta kalmış, yakında gelir diyor. Senin gibi duyumcunun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt