Transfer Nöbeti #17 | 2023 Yaz Arşiv

#8 Profili Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    379
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler felix için uğraşıyor Talisca felan hikaye oyalama.
ikisi de çok çok gereksiz.

bizim orta sahaya takımı dengeleyici birini alıp transferi kapatmamız lazım. mümkünse bir de torreiraya yedek. (Nelssonun kaldığını düşünerek yazdım)

Amrabat için Fener uğraşıyor haberi doğruysa bizim uğraşmamız lazım. Dengeleyici isim bu olabilir. Maalesef ön alanın plansız kurgulanması yüzünden verratti doğru bir profil olmayacaktır.

+3 ile beraber kurulması gereken kadro

Muslera
Boey Nelsson Apo Kazım
Amrabat Torreira
Tete Kero Zaha
icardi

Fakat ismi geçenlerle kurulmak istenen kadro çok daha farklı.

Muslera
Boey Ramos Apo Angel
Torreira Verratti
Tete Talisca Zaha
icardi

kağıt üzerinde müthiş gibi görünebilir fakat müthiş yanlış bir kurgu olur.

Verratti ile ilgileniyorsak 3lüye dönmemiz +1 orta saha daha almamız lzm o dengeleyici olmalı.

IMG_6279.webp

Avrupa'dan kupa minimum 3-4 yıllık bir hedef. Kemik bir kadro oluşturup 3-4 sene birlikte oynatırsın. Her sezon 1-2 kaliteli oyuncu eklersin. Uygulamalı versiyonu 96-00'dir. CL katılacağız diye tek sezonda 5 senelik harcama yapmak başarının anahtarı değil. Kalan hamleleri biraz daha geleceğe yönelik yapmak lazım derim. Max. 26-30 yaş aralığında oyuncular alınmalı.

Arkdaşlar konu dışı ama gscimbom ve tapetalk uygulamaları üzerinden foruma giremiyorum. Acaba herkeste aynı mı sorun?

Fatih Altaylı: "Molde maçını seyretmek için Galatasaray Adası'na gittim. Bir baktım Erden de geldi. 'Hastanedeydim.' falan dedi. Erden de hastaneden kaçmış. Bana göre kaçmış. Kendisine göre izinli çıkmış.(Gülerek)"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt